1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497198 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743731

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Törna: Jag har alltid haft svårt för spelare som kontinuerligt går över gränsen. Sådana som Rahimi, Sanny osv. Vi hade väl Timo Blomqvist som spelare lite väl fult och som riskerade skada motståndare ofta.
Vi har haft Wernblom och Foppa högt upp i utvisningsligan, men de har aldrig spelat på gränsen till skador genom att sikta på huvuden och knän osv.

D'Astous verkar inte bry sig om andra kommer till skada och det stör mig rejält. Just bristen på respekten för andra människor är problematisk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
J F K: förutom när werner tröttnade på jämtin då...
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
J F K: Varför tyckte domarna på isen att det räckte med två minuter om tacklingen var så ful? De videogranskade situationen i flera minuter men lyckades ändå inte se en superful tackling.

Era spelare vrålade och gastade på små domslut så som icings i träningsmatchen mot Brynäs, likaså slog Olofsson klubban i sargen av ren frustration som jag nog inte har sett en elitspelare göra på flera år. Ändå reagerade ingen på tacklingen som enligt din mening var så himla ful. Det går inte riktigt ihop. Att D’Astous skulle bli skadad kunde ju inte era spelare veta direkt när tacklingen skedde, så det är ett korkat argument.
Kommentera