1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497370 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744321

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
puffe: Nu diskuterades varför det är så otrevlig ton i många inlägg på detta forum. Att vi har en grupp i samhället som anser sig ha rätt att sätta epitet som "nazist" och "klimatförnekare" på andra är förklaringen till varför det har blivit så. Det går inte att ha en god ton med sådana individer.

Det har ytterst lite med politik att göra, utan handlar snarare om etik och moral. "Behandla andra som du själv vill bli bemött" och "vänd andra kinden till" fungerar inte gentemot personer som uppviglar till politiskt våld mot den ledande kandidaten i världens största demokrati, eller som hyllar de palestinska terroristerna.

Det är inte politik, det är hat och ondska, och något som måste kallas för vad det är. Ondska. Och det absolut effekivaste sättet är att förlöjliga hatet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Bad_Brett:
Du har skrivit liknande inlägg tidigare, egentligen är det inte tonen som stör mig förstår bara inte poäng med att skriva hur genomuselt allt är med 4 sidor och i många fall inte kunna motivera sina tankar.

I övrigt så vet vi vad du tycker här och det är helt ok. I sak korrekt man behöver inte sätta epitet på folk utan låta argumenten tala. Skulle någon kalla mig klimatförnekare så slänger jag bara upp argumenten för att jag inte är det och vill de inte lyssna då får de kalla mig vad de vill. Nu har fått slänga upp det här ett par gånger så då antar jag vi kan stanna här och när JFK sen vill exemplifiera med annat så kan vi leva med det.

Vill du fortsätta kan vi ta det i politiktråden
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Bad_Brett: varför skriver du om politik för? Vilka är moderatorer här som kan ta bort såna här i inlägg?
Kommentera