1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497370 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744315

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Bad_Brett: Du skriver långa välformulerade inlägg, men du kan ju föregå som bra exempel då. Du har ju redan tilldelats en sida för politiska inlägg. Visa alla respekt och skriv i rätt forum. För övrigt måste väl målnolla på bortaplan spricka innan jul?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
puffe: Nu diskuterades varför det är så otrevlig ton i många inlägg på detta forum. Att vi har en grupp i samhället som anser sig ha rätt att sätta epitet som "nazist" och "klimatförnekare" på andra är förklaringen till varför det har blivit så. Det går inte att ha en god ton med sådana individer.

Det har ytterst lite med politik att göra, utan handlar snarare om etik och moral. "Behandla andra som du själv vill bli bemött" och "vänd andra kinden till" fungerar inte gentemot personer som uppviglar till politiskt våld mot den ledande kandidaten i världens största demokrati, eller som hyllar de palestinska terroristerna.

Det är inte politik, det är hat och ondska, och något som måste kallas för vad det är. Ondska. Och det absolut effekivaste sättet är att förlöjliga hatet.
Kommentera