1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498186 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746705

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
bollan123: Vi har ju ett gäng spelare, inklusive, Vigeneault som underpresterar enormt i jämförelse med förra säsongen.
Dom är ju inte ens med i matcherna utan verkar åka omkring o gömma sig.
På fyra matcher har vi gjort ett mål som gäller något, målet mot Frölunda kom när matchen redan var avgjord, ett sk tröstmål.
På något underligt vis verkar vi helt paralyserade o Karlin verkar inte hittat motmedlet, allt är sååå trubbigt och ingen fart i spelet öht.

Synd att inte Hinken kunde hittat spelare som Lassi Thomson i Malmö, årets värvning, honom hade jag gärna sett i vår trupp!
Våra tunga prestigevärvningar har hackat betänkligt så här långt.

Nu måste vi börja vinna matcher så vi inte redan till novemberuppehållet är avhängda och börjar fokusera på kvalet redan då, typ Oskarshamn i fjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Robin Ztorken L: Man ska aldrig ta ut något i förskott men jag tror många nog gör rätt i att iaf på allvar ta med i beräkningarna att Modo med stor sannolikhet kan bli ett kvallag till våren.

Jag har Modo på plats 13 så jag är inte så förvånad och mina spaningar om både Olofsson och True har visat sig vara rätt korrekta, det jag dock missat med hästlängder är Jasek, vad hände där?!

Jasek är en spelare som pendlar enormt i prestationerna och det är väl därför han inte nått högre i sin karriär, i sina fina stunder är det en artist, i sina lägre stunder är det en Janos Hari.
Jasek hade en svag start i Oskarshamn förra säsongen för att sedan bli en av lagets absolut bästa spelare under mittemellan av säsongen, dock föll han tillbaka i mörkret igen mot slutet men lyfta sig i kvalet.

Laget har 3 matcher till att bevisat sig sedan åker sågen fram 🥸
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Robin Ztorken L: 7 matcher in och det har varit uselt till stor del. Tycker att ledarskapet ska förmedla till grabbarna att åka ut och tackla, skotta många puckar och ha kul. Det finns många spelare som kan ta tag i detta.
Kommentera