1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498172 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746711

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Robin Ztorken L: Man ska aldrig ta ut något i förskott men jag tror många nog gör rätt i att iaf på allvar ta med i beräkningarna att Modo med stor sannolikhet kan bli ett kvallag till våren.

Jag har Modo på plats 13 så jag är inte så förvånad och mina spaningar om både Olofsson och True har visat sig vara rätt korrekta, det jag dock missat med hästlängder är Jasek, vad hände där?!

Jasek är en spelare som pendlar enormt i prestationerna och det är väl därför han inte nått högre i sin karriär, i sina fina stunder är det en artist, i sina lägre stunder är det en Janos Hari.
Jasek hade en svag start i Oskarshamn förra säsongen för att sedan bli en av lagets absolut bästa spelare under mittemellan av säsongen, dock föll han tillbaka i mörkret igen mot slutet men lyfta sig i kvalet.

Laget har 3 matcher till att bevisat sig sedan åker sågen fram 🥸
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Gavelo: Vi har två spelare som tyvärr redan så här tidigt utmärker sig i +/-

Bernhardt -9
Jasek -7

Jasek måste naturligtvis ges tid för att komma in i sin nya klubb, och för att kunna göra en rättvis bedömning. Men ögontestet gör en orolig såhär långt.

Och vem är vår andrecenter för närvarande??? Vilka centrar ska skapa?

Just nu känns det som att vi har 2 st fjärdecentrar i Vigneault och True, en Jacobsson som knappt får spela, och en förste/andrecenter i Jasek som inte producerar, utan bara är inne på baklängesmål.

Och jag köper inte att många underpresterar, jag tror mer på att dessa spelare överpresterade förra säsongen när vi var nykomlingar.

Det här är fortfarande till stora delar en Allsvensk trupp, som nu presterar på en Allsvensk nivå.

Det vi ser nu är resultatet av att vi snålat oss in i vår andra SHL-säsong. Och jag är helt övertygad om att det är därför Widebro fått gå. Vi har dragit in för lite pengar.
Kommentera