1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498205 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746960

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Vad skönt det känns att man inte var här inne igår kväll och tog del av det som skrevs. Kanske så man får göra framöver vid förluster för just nu är forumet olidligt och tyvärr så känns det som att det är några få individer som förstör för alla andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
modomille: Förstör på vilket sätt?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
modomille: Jag brukar få påminna mig själv om att dem flesta som är domedagsprofeter finner även det mörka i goda ting.

I en bra helhet hittar man detaljer som är sämst; nyförvärv som man "blivit lovad" ska vara bra och som inte levererar inom 10 matcher ska skeppas, medan andra som gjort det mer än godkänt glöms bort helt.

Det ska kollas tillbaka om hur jävla viktig EJK och Agge Berg var för omklädningsrummet och på träning, men sen i andra andetaget är man helt galen på Hinken; över hur mycket han verkar bryr sig om att spelarna han värvat är "sköna grabbar" i omklädningsrummet.

Ibland undrar jag om man "guardar sig" eller "anti-jinxar" för att man ska kunna skjuta ifrån sig klubben man håller på; att man på något sjukligt sätt intalar sig själv att man som supporter "minsann inte stod för någonting av det här - jag såg ju direkt att det skulle gå åt helvete".

Om det ovan stämmer i någon grad så hoppas jag att man också påminner sig om gångerna man blivit positivt överraskad; jag kan nästan lova att det är fler gånger än domedagsprofetian slagit in.
Kommentera