1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499789 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750457

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
puffe: Men skärp dig. Vi står för en av de sämsta prestationerna i SHL:s historia. Även i motgång brukar spelarna säga "Det är vi spelares ansvar, tränarna pratar med oss hela tiden om de här sakerna, nu gäller det att vi knyter nävarna och reder upp det här".

Men nu kommer Olofsson och inleder med orden "Hur ska jag säga det här...? Vi spelar som de gjorde i Hockeyallsvenskan, och det fungerar inte i SHL". Och du kallar det för "lösa spekulationer"!?

Det blir allt mer uppenbart att Karlin har tappat omklädningsrummet och att spelarna vill få till en förändring. Vi såg liknande tendenser i Björklöven ifjol, när spelare började insinuera i intervjuer att de inte var helt nöjda med Stråhle.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Såhär inleder Jesper, för din och allas kännedom

Jesper Olofsson kom hem till Modo med stora förväntningar, men så här långt är han både mål- och poänglös.

"– Klart att det är tufft. Hade några puckar studsat in hade det inte varit något snack om saken. Då är det frid och fröjd. Men nu gör det inte riktigt det och då är det bara att bita ihop och köra. Det finns inget annat att göra.

Det är ju… Hur ska jag säga det här då? Nej, men så är det. Det är ju klart som fan att vi står på noll. Jag och några andra. Det är inte så det borde vara."

Synd du glömde det, men var nog ingen slump..

Vi ska alltså vi sparka Karlin,Hinken med lfera nu? Och vilka ska ersätta dom isåfall?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Olofsson gör lite av en Andre Petersson light här enligt mig och jag gillar det inte. Jag syftar på intervjun Petersson gjorde förra säsongen efter match där han indirekt kritiserade Monten.
Kommentera