1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499787 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750459

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Olofsson gör lite av en Andre Petersson light här enligt mig och jag gillar det inte. Jag syftar på intervjun Petersson gjorde förra säsongen efter match där han indirekt kritiserade Monten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
modomille: Frågan vi bör ställa oss är väl snarare om Rååma, Jasek, Olofsson med flera per automatik blev dåliga ishockeyspelare när de kom till MoDo, eller kan det faktiskt kan vara så att Karlin försöker stöpa spelarna i en form som fungerar betydligt bättre på hungriga talanger i Hockeyallsvenskan än 30-35:åriga "stjärnor"?

Det går att dra vissa uppenbara paralleller till Hardys "torpedhockey". Den byggde på mycket skridskoåkning, hög forechecking, offensiva och defensiva backpar etc. Det fungerade ypperligt med spelare som Ölvestad, Salomonsson med flera, men när han helt plötsligt skulle tvinga Sedinarna att agera torpeder så blev det bara parodi.

På en skral marknad får man bygga taktiken efter spelarmaterialet. Att försöka få True att spela med samma fart som Ranta vore helt från vettet.
Kommentera