1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499788 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750488

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
erjo: Förra säsongen ägde vi mindre puck, vi hade inte lika mycket zontid och vi spelade mer på omställningar på precis samma sätt som Brynäs gjorde igår och det funkade rätt bra med det materialet vi hade.
Inför denna säsong skulle vi äga mer av spelet sas det och vi skulle ta nästa steg i en mer frejdig och framåtlutat ishockey, efter 16 matcher är det precis lika öppet och okontrollerat i försvarspelet från mittzonen och framåt som den dagen vi gick på is samt att målskyttet helt dött av.
I skrivande stund har det nya spelsystemet inbringat 20,83% poäng vilket innebär ungefär en seger var 5e match eller 32 poäng efter 52 matcher.

Man kan skylla på spelare att dom inte lärt sig försvarspel men har man någon som helst självinsikt som tränare så måste man nog kolla sig i spegeln och fråga om det verkligen är ett bra spelsystem man infört för det material man har till förfogande ?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Gavelo: Som karlin säger i typ varenda intervju och presskonferens, misstagen man gör i defensivzon är triviala saker som man SKA kunna och lär sig i tidig ålder men av någon anledning går man bort sig och då som nu senast mot brynäs att man går bort sig en gång, två gånger och sen tre gånger som resulterar i ett mål och sen är laget i en dålig sits resten av matchen..
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Gavelo: försvarsspelet vinner medaljer. Fotboll, hockey, oavsett så har det aldrig gått att vara för offensiva. Tydligt när vi fastnar med 3 spelare nedanför förlängda och blir helt avklädda bakåt. En enkel felstuds orsakar svåra situationer. Det måste städas bort.
Kommentera