1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499812 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750885

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Släcka bränder genom att kissa på sig har alltid konsekvenser som leder in i framtiden. Det här konsekvenstänket som inte sträcker sig längre än en vecka fram är vad som ledde föreningen till en hårsmån från konkurs eller spel i division 1.

Du pekar på HV71 som ett föredöme. En klubb som försatt sig rejält i skiten över flertalet år. De har dock förmånen av att kunna skita ut mängder med pengar som få andra klubbar kan, vilket gör att de nått och jämnt håller sig flytande. Kan du inte pussla ihop A och B här så går det nog inte att ta den här diskussionen vidare.

Det här med att vilja se huvuden rulla är bara en enorm snuttefilt för många personer här inne, i ett prekärt läge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
KB: "Definitionen av galenskap är att göra samma sak gång på gång, men förvänta sig ett annat resultat."

MoDos approach för att lösa krisen känns ungefär lika naiv som "Sluta skjut!"- och "Taffsa inte!"-kampanjerna. Man pratar om att "skruva på saker å ting" och "småsaker som att säga god morgon till varandra". Det, min vän, _är_ definitionen av galenskap. Precis som att en informationsstund med gratis kebabpizza inte stoppar gängkriminaliteten.

När vi har ett obefintligt försvarsspel, inte kan göra mål, inga linjer i spelet, upprepade felrekryteringar etc. så är det rätt naivt att tro att samma personer som har _orsakat_ situationen är de som ska lyckas vända på det genom att "skruva på saker å ting". Men det är ju samma jäkla attityd som har spridit sig som en paria i hela samhället; "I denna svåra tid är det viktigare än någonsin att vi håller ihop", säger man, samtidigt som grannfamiljen sprängs i bitar.

Antingen sparkar vi 3-4 spelare eller får in en ny röst i båset. Det är den magnituden som krävs för att vända på detta. Som anställd finns det ingenting mer motiverande och tillfredsställande än att se lågpresterande kollegor med tveksam attityd få dojan, det visar att ledarskapet värdesätter hårt arbete. Och ja, ni får gärna spara detta inlägg och håna mig för det i vår om ni vill. Min gissning är dock att ni lär satta skrattet i halsgropen.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
KB:

BB är generellt ganska lättimponerad över andra lags ledningar om man jämför hur han förhåller sig till MoDo.

Han tog dock priset när han för någon dag sedan hyllade Kenttäs jobb i löven som fortfarande är kvar i allsvenskan efter 6 säsonger med honom vid rodret.

Makes no sense.
Kommentera