1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499812 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750921

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Modo sitter ju inne med några riktigt stora talanger. Vore det inte en bra idé att ge de chansen nu? De kommer säkert tillföra energi och är ”oförstörda”. Förstår att man inte bara kan kasta in vilka unga spelare som helst och få effekt, men ni har ju några som rent objektivt är väldigt lovande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Peja: LP blev precis utlånad igen efter att inte ha fått någon speltid öht i måndags. Så att utnyttja talangen som finns verkar inte vara aktuellt i nuläget, dessvärre. Tråkigt då risken inte är allt för liten att båda är förlorade till nästa säsong, speciellt om Lucas inte får någon bättre plats i truppen.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Peja: Förstår att man vill fortsätta jobba med Jasek och Olofsson, för annars blir det väldigt tufft. Men en spelare som True tillför ju absolut ingenting, framförallt inte i en producerande kedja, så ja, det kan ju knappast skada att köra med LP eller Gästrin istället.

Sedan kommer någon viktigpetter komma in och mena att "True är mycket bättre än de dem", men det är lite skit samma. True är för dålig för att ockupera en plats helt enkelt.
Kommentera