1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502235 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760057

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
KB: Jag säger vad som behövs för att rädda kontraktet. Det kommer såklart bli ett gigantiskt minusresultat då. Vi hade aldrig överlevt utan Nagy och Bartecko, tror du de var gratis?

Men nu har Hinken satt oss i skiten och då får vi väl välja om vi tar en ekonomisk smocka eller återvänder till HA utan fallskärm, utan vettigt TV-avtal, utan spelare och utan publik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Vi snackar 3-6 miljoner SEK för en toppspelare i nuläget. En spelare. Jag skulle jättegärna få in nytt blod men jag ser det som helt orimligt att vi ska lyckas med det du föreslår. Speciellt när lag som Rögle och HV71 är ute på samma marknad och driver upp priserna.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Publik behöver du väl inte oroa dej för. Folk ställer upp när det krisar, allsvenska spelare har vi i överflöd, inga problem med truppen heller då.. Vettigt TV-avtal(TV4 alltså?) Detta blir ju hypotetiskt då vi spelar SHL även kommande säsong, men ingenting med TV4 är vettigt. Vem vill höra deras jävla reklam för diverse dyng-TV i pauserna, som lök på laxen står Birrobrodern med storebrorskomplexet och berättar hur vi ska spela bort lönen på nånt nytt dyng-kasino.

Näe, MoDo ska vara kvar i SHL men diktera villkoren för TV-sändningar själva. Boden kunde ju....
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Ska sägas att det är rätt skönt att man själv inte sitter i styrelsen/ledningen nu. Ett jävla pussel att få ihop detta.
-Hinken måste värva!
-Hinken är sämst på att värva.

Jag tror inte att det finns ett uns misstro från styrelsen till Hinken och Karlin om jag ska vara helt ärlig. När man ser till allt de gjort för oss, ta oss från botten till toppen i HA på en säsong & rädda kontraktet ifjol. Man tror nog att det går igen.

Ser ingen framtid med Hinken. Tror det bästa hade varit att han kliver tillbaka innan vi värvar något nytt. Vore ju halvkul nu om han tar in något dyrt som sen tokfloppar, än en gång.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Det kommer väl sluta med att vi åker ur men går med plusresultat. Då ser även jag att vi hellre går ett par miljoner minus om det betyder fortsättning i SHL.

Nu har vi ju haft flera år där man lagt pengar på hög för att kunna använda vid tuffare tider. Om styrelsen inte använder de stålarna till att rädda kontraktet borde alla få foten omedelbart.
Kommentera