1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502235 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760062

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Ska sägas att det är rätt skönt att man själv inte sitter i styrelsen/ledningen nu. Ett jävla pussel att få ihop detta.
-Hinken måste värva!
-Hinken är sämst på att värva.

Jag tror inte att det finns ett uns misstro från styrelsen till Hinken och Karlin om jag ska vara helt ärlig. När man ser till allt de gjort för oss, ta oss från botten till toppen i HA på en säsong & rädda kontraktet ifjol. Man tror nog att det går igen.

Ser ingen framtid med Hinken. Tror det bästa hade varit att han kliver tillbaka innan vi värvar något nytt. Vore ju halvkul nu om han tar in något dyrt som sen tokfloppar, än en gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Rödluvan: Vi får hoppas att Dahlin kan trolla fram någon med bra siffror. Hinkens hockeyöga räcker uppenbarligen inte på den här nivån.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Rödluvan: Ja precis. Han är inkompetent på den här nivån och måste bort. Om han älskar MoDo så mycket som han säger, kliver han av själv utan ersättning. Ta över Georgsson från SSK, som har jobbat med Karlin tidigare.

Inled en dialog med sponsorerna om riskerna med en degradering och ta ett styrelsbeslut kring hur stor förlust som kan accepteras denna säsong, så att ordentligt med medel kan frigöras.
Kommentera