1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502234 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760065

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Rödluvan: Ja precis. Han är inkompetent på den här nivån och måste bort. Om han älskar MoDo så mycket som han säger, kliver han av själv utan ersättning. Ta över Georgsson från SSK, som har jobbat med Karlin tidigare.

Inled en dialog med sponsorerna om riskerna med en degradering och ta ett styrelsbeslut kring hur stor förlust som kan accepteras denna säsong, så att ordentligt med medel kan frigöras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett:

Är inte Georgsson en aning överskattad? Han har gjort några bra värvningar visst men ganska många floppar och inte nått final. Förändringen och skillnaden Kenttä gjort för Löven är ju betydligt bättre till ungefär samma pengar. Nu är ju Kenttäs svaghet värva tränare innan Hellkvist (Wallson & Stråhle) men ni verkar ju vilja köra på Karlin så han hade varit ett bättre val för er än Georgsson men nu vill vill jag absolut inte tappa Kenttä och hoppas ni inte går på han om Gradin försvinner.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Georgsson bor kvar i Västervik och är egentligen bara en ”värvare”. Han har en övernattningslägenhet i Södertälje men sin bas kvar i Västervik. Ryktas om att Södertälje inte kommer förlänga med honom eftersom de vill att sportchefen har ett bredare ansvar än att bara värva till HA-laget. Om det är ok att jobba mycket på distans och slippa vara ”chef” utan bara värva så är han din gubbe, förmodligen inte annars. Skulle inte förvåna mig om han får en sportchefsroll i HV och att de därefter tar in någon Abbott-ersättare med ett mer övergripande sportsligt ansvar.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Varför skulle Georgsson vara bättre? Du verkar leva i någon fantasi värld där sportchefer inte ska misslyckas med en enda värvning för annars är dom kass och ska bytas ut.
Kommentera