1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492369 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #810200

Timrå - MoDo 6/1-07
Harald Lückner:
Vi har tänkt oss vara före Timrå?
Sedan den långa segersviten hemma i Swedbank Arena spruckit tränade MODO Hockey lite lätt på fredagen, snackade lite ? och sedan handlade det om fokus på säsongens fjärde länsderby.
- Vi kommer att vara rejält taggade och revanschlystna, säger coachen Harald Lückner. Vi har tänkt oss vara före Timrå i grundserien och då förstår alla hur viktig matchen är.
- När det nu återstår mindre än 20 matcher börjar man titta på antal poäng och differens åt olika håll. Så visst, vi kan säga att det här handlar om en sexpoängsmatch.
Senast krossade MODO formligen Timrå. 8-1 hemma i den egna borgen. Tidigare höstderbyn slutade 3-0 (premiären) och 3-1 till medelpadingarna.
- Helst vill vi direkt in i vinnarcirkeln igen, men då gäller det att vi är skärpta över hela linjen. Helt klart är Timrå på väg uppåt igen och att det här blir en tuff historia är vi övertygade om.
Analysen efter 1-4 mot HV 71?
- Trots allt en smula positiv. Jag är glad över att vi stör serieledarna när de bevisligen gör en prickfri och riktigt bra insats. Självklart hade allt tagit en annan väg om Döme lyft in sin jättechans i början eller Svartvadet gjrot 1-0 på sitt friläge.
- HV gjorde en bra match och tråkade ut oss. Vi hade inte tillräckligt tålamod. Dessutom stressade dom oss enormt bra i vårt power play.
Skulle ni ha använt fler spelare?
- Nej, jag tror inget berodde på det. Möjligen blev en del slitna beroende på allt power och box play i matchen.
Noterbart om laget

Noterbart 1: Tommy Wargh (långtidsskadad), Andreas Salomonsson (axel) under rehab, långt ifrån klar för spel.
Noterbart 2: Matchen MODO- Timrå direktsänds i PPV.
Kommentera