NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1237677

Sv: Apropå ingenting...

hellge: Vad är så fegt och respektlöst? Att tackla någon som tittar ner på pucken istället för att ha blicken uppe? Det är inte basket som spelas.

Det är banne mig mycket mer respektlöst att slasha någon över händerna eller hoppa in en tackling. Carter går rent in i tacklingen, med händerna nere och skridskorna kvar i isen. Om man ska spela så att man kan avbryta varenda tackling, för att spelaren tittar ner i isen eller är i obalans, ja då kan vi förbjuda tacklingar helt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Poffa: Att ha koll på tacklingar snett bakifrån, från tredje spelare, tycker jag inte man kräva av en anfallande spelare. Hur många spelare tittar bakåt när de ska skjuta mot mål?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Poffa:

Han slås medvetslös. Han som tacklar är säkert ute efter det också. Det finns så många som enbart är ute efter att tackla sönder folk i lägen där de inte är beredda på tacklingar.

Ta den där killen Scott Stevens, han har säkert ett tiotal krashade hockeyspelare på sitt samvete. Han har också satt i system att tackla i situationer när motsåndaren är försvarslös. Trots att han tacklar laglig har jag svårt att förstå tjusningen med att de skadas för livet.

Det är just detta att tacklingarna kommer när spelarna är försvarslösa som är det jag tycker är fegt. Det kommer alltid finnas situationer när den allra hårdaste spelaren är oförberedd.

Jag gillar det inte för att jag tycker de missbrukar själva vitsen med tacklingar, att vinna puck och förhindra att motståndaren kommer åt pucken. Att åka omkring och försöka invalidisera människor skadar bara hockeyn

Typ, nåt sånt...
Kommentera