NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2552099

Sv: Allmän tråd för NHL
Blir det ett byte Karlsson vs Nylander, rakt av? Här spekuleras det så iallafall. Nu sägs orsaken vara att Erik Karlsson vill lämna Sharks att han vill ha en chans på Stanley Cup. Sharks är som alla vet inte alls med där på kartan överhuvudtaget eftersom man är i en re-make.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: Har oerhört svårt att se hur ett Toronto, som inte har råd med pengarna William vill ha, ska kunna få in Karlsson under lönetaket, oavsett om dom hittar ett tredjelag som tar en del av kakan.

Dessutom ska man förlänga med Matthews nu, för han gör sin sista säsong på det här kontraktet och sedan har dom Tavares och Marner som gör sina sista säsonger 2025/26 och ska ha nya kontrakt. Tavares går väl troligtvis ned i lön för att vara kvar, men Marner kommer säkert kräva runt 11-13 mille, likaså Matthews.

För jag tror inte det är tal om att San José ska ta halva Eriks lön plus att ett tredje lag tar resterande halva av det som är kvar. Det kommer vara för dyrt för Toronto för att få till det här med tanke på vilka affischnamn som ska ha nya kontrakt inom en snar framtid, dessutom skjuter man sig själva i foten för en lång tid framöver. Erik har kontrakt till 27/28, så det är ett väldigt åtagande.
Kommentera