NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2552100

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: Har oerhört svårt att se hur ett Toronto, som inte har råd med pengarna William vill ha, ska kunna få in Karlsson under lönetaket, oavsett om dom hittar ett tredjelag som tar en del av kakan.

Dessutom ska man förlänga med Matthews nu, för han gör sin sista säsong på det här kontraktet och sedan har dom Tavares och Marner som gör sina sista säsonger 2025/26 och ska ha nya kontrakt. Tavares går väl troligtvis ned i lön för att vara kvar, men Marner kommer säkert kräva runt 11-13 mille, likaså Matthews.

För jag tror inte det är tal om att San José ska ta halva Eriks lön plus att ett tredje lag tar resterande halva av det som är kvar. Det kommer vara för dyrt för Toronto för att få till det här med tanke på vilka affischnamn som ska ha nya kontrakt inom en snar framtid, dessutom skjuter man sig själva i foten för en lång tid framöver. Erik har kontrakt till 27/28, så det är ett väldigt åtagande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Enig med dig, ser det som väldigt svårt hur Toronto ska få plats med EK65 samtidigt som Marner och Matthews ska ha nya kontrakt närmaste åren.

Är det någon högavlönad som dom borde trejda så är det väl Tavares som är på väg ner. Nylander var ju deras bästa spelare under Stanley Cup.

Men hela laget är felbyggt känns det som. Det är uppenbart att Matthews och Marner inte är några spelare man går långt med i slutspelet. Mer grundserie lirare..
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: grymt, jag har ännu inte haft full pott men oftast 7-8/9.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Nä, jag håller med. Jag som håller på Toronto vill förstås att det ska gå så bra som möjligt, men man har inte gjort det precis enkelt för sig själva att förlänga och förhandla nya kontrakt. Ett klassiskt självmål om jag ska uttrycka mig.
Kommentera