NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2554578

Sv: Allmän tråd för NHL
dempa: Problemet är ju att karln sällan får vara frisk. Det är en sjuk gamble av Dubas, samtidigt som jag förstår varför han gamblar. Crosby har väl ett par, tre år kvar så det gäller att maxa nu innan han lägger av. Matcher går ju trots allt ut på att göra mål och när EK65 är på isen så ökar den chansen rejält.

Skulle Erik vara skadad mycket och endast bidra lite grann så gör det inget i det långa loppet för pingvinerna. Dom kommer i alla fall få gå igenom en helvetesrebuild om några år, oavsett om man hade värvat Karlsson eller inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Med reservation för att min inställning är färgad av att inte sett så många Sharks matcher i år så tror jag att Erik inte hade nått sina 100 p i ett av de lägre placerade slutspelslagen. Av det jag sett så hade man inte accepterat de defensiva brister han uppvisat. I ett lag som inte har chans på slutspel är det ok att spela som han gjort och samla poäng och samtidigt vara inne på många baklängesmål men jag tror att oavsett om han får vara frisk kommer han inte i närheten av ens 70 poäng om Pittsburg slåss om de sista slutspelsplatsen. Då lär han få prioritera ett spel som innebär mera defensiva åtaganden, färre egna poäng men förhoppningsvis fler segrar för laget.
Kommentera