NHL

14639 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2712239

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Ja, stackars Calgary.

Man har ju fortfarande Huberdeaus obegripliga 10.5M cap hit fram till 30/31 också. Kadris kontrakt är väl ok i några år till, men det kommer också åldras med ovärdighet. Weegar lyfter också en hög lön i många år till.

Förhoppningsvis får Dustin Wolf nu äntligen chansen att slå sig in i laget på allvar. Han har varit i målvaktstoppen i AHL i tre år nu och har verkligen jobbat hårt för det här. Har svårt att se att man går med Ignatjew före honom, då kan man lika gärna trejda Wolf direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: oj det finns så mkt jag vill skriva här.

Vi börjar med Oilers, vilken match! Noterade en väldigt intressant statistik, 3 gånger har Edmonton förlorat 3 raka matcher denna säsong, men varje gång efter tre raka torsk har de vunnit väldigt många i rad, som minst 5 - som mest 16!

Blir en sjukt kul 1 juli när FA startar.
Men redan kul med Markan till NJD, får hålla med om att Devils känns som ett skit tråkigt lag som ingen hejar på, i en förort där man sina Cuper firat på asfalterade parkeringar tidigare. Men dagens Devils är ju ett ytterst sevärt lag och jag är övertygad om att man kommer vara ett slutspelslag tack vare Markan.

Slutligen tror jag att Tampa och Stammer löser nånting tillsammans. Han blir kvar.

Puss på er!
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Är inte insatt men hade hoppats få se Markan i Toronto eller Edmonton. Devils har dock ett väldigt talangfullt lag på pappret och komme säkert bli ett räkna med framöver. De har ju också en fin målvaktstradition.
Kommentera