NHL

14639 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2712261

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: oj det finns så mkt jag vill skriva här.

Vi börjar med Oilers, vilken match! Noterade en väldigt intressant statistik, 3 gånger har Edmonton förlorat 3 raka matcher denna säsong, men varje gång efter tre raka torsk har de vunnit väldigt många i rad, som minst 5 - som mest 16!

Blir en sjukt kul 1 juli när FA startar.
Men redan kul med Markan till NJD, får hålla med om att Devils känns som ett skit tråkigt lag som ingen hejar på, i en förort där man sina Cuper firat på asfalterade parkeringar tidigare. Men dagens Devils är ju ett ytterst sevärt lag och jag är övertygad om att man kommer vara ett slutspelslag tack vare Markan.

Slutligen tror jag att Tampa och Stammer löser nånting tillsammans. Han blir kvar.

Puss på er!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
dempa: Stamkos kommer nog behöva ta en rejäl lönesänkning i såna fall. Tampa trejdade ju tillbaka Ryan McDonagh och hans 6.75M nyligen också.

Stammer gjorde ändå 40 mål i år (igen), så har svårt att se hur dom ska komma fram till något som passar både Tampa och Stammer. Hoppas dock jag har fel och att man löser det.

Fleury till Vegas, Bourque till Colorado, Alfredsson till Detroit och Sundin i Vancouver (och många fler) är ju fortfarande saker som gör ont på näthinnan. Stammer i vilket annat lag som helst skulle kvala in på den listan också.

Edit: Kollade upp ordentligt, Tampa har 5.335.000 i cap space just nu. Stamkos är värd minst 8M på marknaden skulle jag tro. Finns säkert lag som kan ge honom redigt med term också. Tror dessvärre det blir skillsmässa. Speciellt när kontraktsförhandlingarna har dragit ut på tiden såhär länge.
Kommentera