Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #1238982

Sv: hockey

250kg kärlek: "Det gäller att gripa varje "inch" av halmstrå. Jättekul att du blev så glad över att damerna lyckades trycka in ett reduceringsmål när det stod 13-0 (var det va?) och matchen var nästan i princip avgjord......"

Läs vad Metal Guru skriver, han sammanfattar det hela mkt bra.
Det var inget halmstrå jag försökte sträcka mig efter. Bara ett nyktert konstaterande att Sverige inte är bättre än så här, när man möter ett toktaggat Kanada i OS och dessutom på deras hemmaplan. Därför visste jag att en spräckt nolla också måste betraktas som en framgång.
Sen är det helt klart så att vi inte gör nån optimal insats och att siffrorna förmodligen inte speglar det korrekta styrkeförhållandet lagen emellan, men det ändrar som sagt inte mitt pricipiella grundresonemang: vi har kommit obetydligt närmare Kanada, som det känns.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: hockey
Huge: Jag tror att vi diskuterar olika saker. Jag är upprörd över det sätt som damkronorna genomför matchen och den inställning mangår in i matchen med. Man glömmer allt man övat på bara för att man möter "världens bästa lag". Det ser stora delar av matchen som Bambi på hal is. Det är många lag som skulle vinna över Damkronorna om de spelade sina matcher som igår.
Som sagt: jag tror vi talar m olika saker. Jag snackar om insatsen igår medan du försöker förklara varför damishockeyn i Sverige är som den är.
Kommentera