Olympiska spelen

4012 inlägg · 52 ämnen

Inlägg #1239239

Sv: Vancouver 2010 - allmänna tråden

Huge skrev:"Håller i princip med.
Bör dock modifieras till att dom var en aning uppblåsta inför Vitrysslandmatchen, eller säg så här: man underskattade/undervärderade motståndaren."

Det är lite tråkigt att man inte kunnat slå fast detta än. Fortfarande cirkulerar detta med "C-nation" och "hockeyns bakgård". Värst var väl Tommy Boustedt som påstod att blekryssarna inte ens höll Div 1-klass?

Hardy borde ha satt ner foten när semifinalsjiddret började, innan ens kvarten var spelad. Eftersom han inte gjorde det borde någon från förbundet reagerat och gått in och krävt att man visar respekt för sina motståndare. Det är ett otroligt sorgligt vinnarkoncept att gå in och förminska sin motståndare. Det håller inte på den här nivån.

Med rätt fokus vinner Sverige 10 av 10 möten med Vitryssland. Det är när ovanstående smyger sig in och man blir mätt och överlägsen, som det istället handlar om både 2 och 3 förluster av 10 möten. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vancouver 2010 - allmänna tråden
Et tu Brute: Nu var Vitryssland trots allt ett betydlig sämre lag för åtta år sedan. Man var själva så säker på att man skulle få pisk att man hade bokat hemresebiljetterna dagen efter Sverigematchen.
Kommentera