Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646018

Sv: 1515140141048

Sven Sewage:

Med SAIK mått är det kanske en storstjärna, han har ju trots allt gjort ett par matcher i AHL. Inom Modo är det spelare som Forsberg, Näslund, Sedinx2, Hedman, Steen osv som förtjänar att kallas det.

Har faktiskt ingen aning om Gaetan, aldrig sett honom spela


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048

Rytter:

Så här skrev du själv tidigare:

"Klingberg? Är han en produkt från skellefteå alltså?

Vill du bli tagen på allvar och försöka vara seriös så är det just sådana där påståenden som uppfattas som dryga, bara ett tips. "

... och sen referear du till Steen som han skulle vara någon slags MoDo-produkt?

Juniorkarriären tog fart i Frölunda, och den ledde till 44 juniorlandskamper. Steen gick sedan till MoDo där han gjorde EN säsong innan han drog till NHL.

Alltså Klingberg är typ dubbelt så mycket en Skellefteåprodukt som Steen är en MoDoprodukt. Du är inte bara lite bakom flötet! Bröstar upp sig och kastar skit, i motvind - som landar rätt i det egna ansiktet! 

MoDo har vart världsledande i att fostra stortalanger. Så är det. Men du och andra MoDofans har gått på myten om er egen förträfflighet, plockar in gamla spelare med ganska mediokra ledaregenskaper som ska styra skeppet. Precis som Barbro säger. Gamla meriter så det sjunger om det. Ni är INTE en förening som driver på någon slags utveckling inom svensk hockey. SHL är INTE NHL, och Brashear är INTE en bra hockeyspelare i SHL. Det behöver man inte vara Einstein för att inse. Sen köpa in en massa dyra gamla kanadicker för kommunpengarna... heart of hockey (ENGELSKA!!!)... suck!

Som grädde på moset... Geátan Royer, 38 år gammal, tröttare än de flesta andra kan man tro. Ja han kan bli tungan på vågen i kvalserien, eller vad tror du?