Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646020

Sv: 1515140141048

Rytter:

Så här skrev du själv tidigare:

"Klingberg? Är han en produkt från skellefteå alltså?

Vill du bli tagen på allvar och försöka vara seriös så är det just sådana där påståenden som uppfattas som dryga, bara ett tips. "

... och sen referear du till Steen som han skulle vara någon slags MoDo-produkt?

Juniorkarriären tog fart i Frölunda, och den ledde till 44 juniorlandskamper. Steen gick sedan till MoDo där han gjorde EN säsong innan han drog till NHL.

Alltså Klingberg är typ dubbelt så mycket en Skellefteåprodukt som Steen är en MoDoprodukt. Du är inte bara lite bakom flötet! Bröstar upp sig och kastar skit, i motvind - som landar rätt i det egna ansiktet! 

MoDo har vart världsledande i att fostra stortalanger. Så är det. Men du och andra MoDofans har gått på myten om er egen förträfflighet, plockar in gamla spelare med ganska mediokra ledaregenskaper som ska styra skeppet. Precis som Barbro säger. Gamla meriter så det sjunger om det. Ni är INTE en förening som driver på någon slags utveckling inom svensk hockey. SHL är INTE NHL, och Brashear är INTE en bra hockeyspelare i SHL. Det behöver man inte vara Einstein för att inse. Sen köpa in en massa dyra gamla kanadicker för kommunpengarna... heart of hockey (ENGELSKA!!!)... suck!

Som grädde på moset... Geátan Royer, 38 år gammal, tröttare än de flesta andra kan man tro. Ja han kan bli tungan på vågen i kvalserien, eller vad tror du?


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048

Sven Sewage:

Har aldrig någonsin hävdat att Steen är en modoprodukt. Visade bara vilka typer av spelare som oftast modoiter använder begreppet storstjärnor kring. Hade kunnat lagt till Lundqvist, Bäckström osv också för att definiera vad en storstjärna är. Det är nog iaf så modoiter och andra fans ser på det uttrycket.

Nu till frågan vilken spelare från SAIK har utvecklats till en storstjärna?

Jag tror inte du följer hockey ens, verkar ha väldigt dålig koll, vad jag vet har inte Geatan något kontrakt och är och kommer aldrig bli registrerad i SHL så blir svårt för honom att spela i kvalserien då.

Jag tycker uppriktigt synd om spelarna i årets upplaga av SAIK som är fantastiskt duktiga och presterar en bra hockey, sedan sitter någon dryg tomte och jämför SAIK med forna sovjetlaget samtidigt som han kastar skit på andra. Att du inte inser något när till och med fans till SAIK vänder dig ryggen och skäms över dig. Du är något som katten har dragit in i deras ögon.

Den värdegrund som SAIK nu marknadsför sig med skulle vissa fans må bra av att läsa och förstå.

"Ni är INTE en förening som driver på någon slags utveckling inom svensk hockey."

Ok, hur ser juniorframgångarna ut de senaste åren. Vilken klubb släpper fram flest juniorer nu? Är detta utvecklande för svenskhockey i helhet eller ej?

Axel Holmström nämns ofta som en supertalang, men vart ligger han till bland årets juniorer? Han är ganska överglänst av flertalet juniorer. Hur går det för blivande stjärnan Sebastian Aho? Han är ungefär i nivå med den väldigt okända Albin Runesson.

Sedan ska inte en klubb som inte ens anser sig ha råd med ett damlag snacka om att man är drivande i utvecklingen av svensk hockey.