Inlägg #1057011

Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Intensivt arbete med nya HockeySnack, version 3, har pågått sedan i våras och lagom till elitseriestarten så öppnar vi portarna till den nya sajten. Måndagen den 15 september så stänger vi ner HS2 och påbörjar arbetet med att lägga upp HS3. Någon gång under dagen den 16 september så öppnas sajten igen.

HS3 erbjuder samma funktionalitet som HS2 men i en på alla plan förbättrad version. Utöver det många nya funktioner. Trots ett nytt utseende så kommer den erfarne hockeysnackaren att lätt känna igen sig. Hela sajtens upplägg är förändrat från att ha varit forumcentrerat till att vara klubbcentrerat. En nyhet är att varje medlem får en egen blogg. En annan nyhet är att det går att skapa öppna eller stängda  användargrupper.

Medlemmar behöver inte göra något före flytten utan allt data (inlägg, brev, filer,  inställningar etc) flyttas över till den nya sajten. Moderatorer kommer att få logga in tidigare för att uppdatera sina sidor.

Vår förhoppning med den nya sajten är att vi skapat en modern sajt med den senaste tekniken . En sajt som sätter användaren i fokus och där denne får hjälp av lättanvända funktioner. Sedan är det givetvis trevligt om HS lyckas växa ytterligare i form av nya medlemmar från klubbar som i dagsläget inte är så välrepresenterade.

Mvh
HS
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus: om nu hälften av alla Medlemmar på Hockeysnack vill ha en knapp med Redigera inlägg. Varför bli det inte det då. Det är ju bara att sätta dit en knapp typ.
Kommentera

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Varje gång jag byter sida så blir det svarta fält över de översta rubrikerna vad är det för stolleprov?