1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1069422

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus:

Såja, nu är sökfunktionen okey. Bra jobbat.

"du tycker att vissa supportrar behandlas bättre än andra är helt felaktigt."

Nja, vad jag tycker är kanske inte felaktigt, däremot kan det väl vara så att du inte håller med. Det finns fler än jag som tycker just detta.


Men...

Det viktiga var inte att få rätt. Det viktiga var att med ordets hjälp få in ett tänk till ansvariga där HS kan vara mer oberoende. Ju mer oberoende, desto mer attraktiv kommer sajten vara. Kanske har jag med några ord hjälpt till att åstakomma detta, och så fall är jag ganska nöjd

Tycker jag då...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

hellge: Jag har läst denna kritik tidigare och då sett den tendens som du säger, att vissa behandlas väldigt olika.

Jag tycker dock att detta dött ut sedan vi fick in nya forumledare, och framför allt, sedan HS3 kom. Det nya HS är mycket mer välansat i kanterna, mycket därför att moderatorerna nu styr sina respektive avdelningar.

I dagsläget följer jag de stora gästböckerna, samt de jag finner intressanta. Och sett till inlägg som raderas, varningar som utfärdas osv så är det numer en relativt likvärdig bedömning i de respektive gästböckerna.

Den skillnad som nu finns kan vi inte slipa bort, om vi inte helt ska förändra styrsättet här inne på HS. Och då tror jag mycket av kunskapen, intresset och viljan med HS skulle försvinna.

Dessutom har du som användare möjlighet att påverka vad som får stå kvar och inte. Detta genom att använda anmäla inlägg, men även genom att ge betyg på de inlägg du finner bra respektive dåliga.

I övrigt så tycker jag även att nivån har höjts avsevärt, vad det gäller innehåll i allmänhet.

Kommentera