1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1069329

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

hellge: Tack för bra kritik/feedback.

Sidan var långsam i början pga. diverse buggar. Nu tycker jag den känns riktigt snabb i såväl IE som FF. Kanske inte lika snabb som HS2 i vissa webbläsare (läs IE6) men det är fler bilder som ska renderas i HS3. At vi tagit bort frames gör även det att sidan kan upplevas som långsammare. Men jag lovar, all kod, databashantering etc. är mycket snabbare och mer optimerat än HS2.

Håller inte med om att sökfunktionen är en försämring mot HS2. Sökfunktion är ikväll uppdaterad. Klicka på "välj aktivitet" i valfritt forum och sedan "avancerad sökning". Förutom vanlig forumsökning så kan man dessutom enkelt söka i de trådar/ämnen man är inne på med hjälp av sökrutan.

Att du tycker att vissa supportrar behandlas bättre än andra är helt felaktigt. Vår målsättning är att alla ska behandlas lika och jag tycker vi har kommit långt i den frågan i och med att vi nu har forumledare från Malmö, Frölunda, Modo och Timrå.

Tack för dina synpunkter

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus:

Såja, nu är sökfunktionen okey. Bra jobbat.

"du tycker att vissa supportrar behandlas bättre än andra är helt felaktigt."

Nja, vad jag tycker är kanske inte felaktigt, däremot kan det väl vara så att du inte håller med. Det finns fler än jag som tycker just detta.


Men...

Det viktiga var inte att få rätt. Det viktiga var att med ordets hjälp få in ett tänk till ansvariga där HS kan vara mer oberoende. Ju mer oberoende, desto mer attraktiv kommer sajten vara. Kanske har jag med några ord hjälpt till att åstakomma detta, och så fall är jag ganska nöjd

Tycker jag då...
Kommentera

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus: Jasså det fanns en avancerad sökning där. Den syntes inte heller när vi tidigare idag diskuterade andra saker som ibland spårlöst försvinner i Moras GB.
Kommentera