1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1069181

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Så, nu har jag utvärderat lite…

Det är inte utan att man undrar om nya Hockeysnack nu tillhör en av landets bästa oberoende sajter/communities vad det gäller vänlighet mot användaren, utseende och innehåll, åtminstone när det gäller sport. Jag tycker den blev skitbra, helt enkelt.

Sociala gemenskaper på nätet är hett och ligger rätt i tiden. Jag tycker nog HS kan räkna sig till en sådan. Man får en tydligare känsla av gemenskap än tidigare. Om man liknar det vid ett hus så har rummen blivit fler, trevligare och mer ombonade, det har blivit fler dörrar mellan rummen, men även några nya väggar.

HS3 går långsammare att ladda och att skutta mellan olika funktioner, vilket är synd. Detta kan i och för sig bero på att mitt band inte är speciellt ”brett”. Men det är ungefär samma problem på bibblan och på jobbet.

Jag tycker att ”rullen” med senaste medianyheter borde vara fler och ligga högre upp. De är intressantare än bloggarna. Sökfunktionen är rätt mycket sämre än tidigare.

Den största kritiken jag har till HS3 är densamma som till sin föregångare. Det är just det där med oberoende. HS som sådant förhåller sig inte neutralt, beroende på vilken klubbtillhörighet man har. Medlemmarna är inte lika inför lagen (reglerna).

Exakt hur HS administreras vet jag inte, men jag antar att de olika ledarna har ett visst mått av inflytande. Som det ser ut idag har Timrås dito uppenbarligen för mycket inflytande. Nu förstår jag att man inte kan ändra på skaparens klubbtillhörighet, men någon form av jämnare maktdelning skulle göra HS än mer attraktivt.

Jag tror också, jag kan ha fel, att Marcus klubbtillhörig, till skillnad från förr nu står som neutral. Detta höjer sajtens trovärdighet och är i så fall ett steg i rätt riktning.


Återigen vill jag passa på att berömma de som jobbat fram HS3.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

hellge: Tack för bra kritik/feedback.

Sidan var långsam i början pga. diverse buggar. Nu tycker jag den känns riktigt snabb i såväl IE som FF. Kanske inte lika snabb som HS2 i vissa webbläsare (läs IE6) men det är fler bilder som ska renderas i HS3. At vi tagit bort frames gör även det att sidan kan upplevas som långsammare. Men jag lovar, all kod, databashantering etc. är mycket snabbare och mer optimerat än HS2.

Håller inte med om att sökfunktionen är en försämring mot HS2. Sökfunktion är ikväll uppdaterad. Klicka på "välj aktivitet" i valfritt forum och sedan "avancerad sökning". Förutom vanlig forumsökning så kan man dessutom enkelt söka i de trådar/ämnen man är inne på med hjälp av sökrutan.

Att du tycker att vissa supportrar behandlas bättre än andra är helt felaktigt. Vår målsättning är att alla ska behandlas lika och jag tycker vi har kommit långt i den frågan i och med att vi nu har forumledare från Malmö, Frölunda, Modo och Timrå.

Tack för dina synpunkter

Kommentera