1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4750 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1072905

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

Jag har det inte lätt nuförtiden.
Jag hittar inte saker och ting på HS längre. Förmodligen beror det på min ålder, som har passerat bäst-före-datum - och nya saker fastnar som om de vore teflonbehandlade.

Det gjordes tre artiklar om "Så Funkar Nya HS", som publicerades nånstans. Torde ha varit i boken 'hockeysnack'. Dessa tänkte jag läsa lite längre fram, som är en tipunkt som blivit nu. Men boken 'hockeysnack' är inte längre bland oss.
Inte heller "sök" finns att uppbringa, trots att jag har ett starkt minne av att tidigare ha hjälp någon annan (Stigsson..?) att finna just "sök".

Skälet till att finna "Så Funkar Nya HS" är att jag tror det finns info om något jag såg i vår ärade forumledare 250kg Kärlek's presentation. En utmärkelse! Vad är det för nåt..?
Nåväl, därinne tänkte jag skriva en kommentar, men det gick inte alls. "Är det inte vanskligt att förlita sitt liv på en gummisnodd, när man kallar sig 250kg?"

Svar till "Förvirrad, men snäll mot barn"

PS. On the Turntable: Suzi Quatro s/t. DS.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

Metal Guru: Jag hittar både "HockeySnack" och "Så funkar nya HS" fast den hette "Genomgång av nya funktioner, Del 1". Dom finns under Grupper/hockeySnack/Nyheter

[url=www.hockeysnack.com/hockeysnack/genomgang-av-nya-funktioner-del-1/]Del 1[/url]

Kommentera