Inlägg #1072909

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

Metal Guru: Jag hittar både "HockeySnack" och "Så funkar nya HS" fast den hette "Genomgång av nya funktioner, Del 1". Dom finns under Grupper/hockeySnack/Nyheter

[url=www.hockeysnack.com/hockeysnack/genomgang-av-nya-funktioner-del-1/]Del 1[/url]

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

Salle:

Märkligt.
Jag kunde följa din länk, och läsa del 1. Men i min "Hockeysnack"-bok finns för närvarande bara fem inlägg, varav del 3 finns.

Var vinns del 2?
Och hur hittade du till del 1?

Frågorna hopar sig som kajor över kulen höstkväll. Kra kra.

Kommentera

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

Salle:

Så vad är det för någon "Hockeysnack" som är till höger om "Grupper"..?
Tack ändå. Nu ska det läsas.