Inlägg #1073176

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus: Min eviga käpphäst "att skriva in nyheter" är borta igen från Moras GB. Den verkar ha hur mycket semester som helst att ta ut, finns det inga kollektivavtal för funktionerna på HS?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

Stigsson:

Det här är en ganska spretig tråd.
Jag å min sida fick TT & Actionleifs fel nu på hemmadatan.

1. Felkod
Internet Explorer cannot open the Internet site http://www.hockeysnack.com/index.php. Operation aborted. [ OK ]
(klickar man sedan ok, försvinner hela HS, och man får en snygg 404 File not found - eller motsvarande...)

2a. URL till webbsidan
Se 1)

2. Webbläsare - 3. Operativsystem
IE7 på WinXP SP3

4. Alla övriag observationer. speciella tider på dygnet? nyligen inloggad? många inloggade? etc.
Ja, det är på förmiddagen igen.