Inlägg #1073186

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september

Stigsson:

Det här är en ganska spretig tråd.
Jag å min sida fick TT & Actionleifs fel nu på hemmadatan.

1. Felkod
Internet Explorer cannot open the Internet site http://www.hockeysnack.com/index.php. Operation aborted. [ OK ]
(klickar man sedan ok, försvinner hela HS, och man får en snygg 404 File not found - eller motsvarande...)

2a. URL till webbsidan
Se 1)

2. Webbläsare - 3. Operativsystem
IE7 på WinXP SP3

4. Alla övriag observationer. speciella tider på dygnet? nyligen inloggad? många inloggade? etc.
Ja, det är på förmiddagen igen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Metal Guru: Jag får fortfarande detta fel med jämna mellanrum när jag smurfar runt här på HS..
Kommentera

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Kan tilläggas att det är endast när jag är inloggad som rutan dyker upp. Oinloggad så flyter det på bra.