1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587652 inlägg · 6217 ämnen

Luleå-Timrå

167062 · » Till forumet


Sv: Luleå-Timrå
Underbar resa igår. Fy vad roligt vi hade tillsammans.

Vissa sov på vägen upp och vissa sov på vägen ner.
Att det skulle gå så fort att åka 60 mil trodde jag aldrig. Orterna flög förbi, fast det kanske berodde på film och bra sällskap.

Lulesupportrarna som vi träffade på sportsbaren före matchen var jättetrevliga och vi åker gärna upp igen.
Vakterna var även de väldigt trevliga, nästan skrämmande...

Ett stort TACK till TIK031 som gjorde resan möjlig.
Denna resa måste ha varit en av årets bästa, helt klart.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Jag: Marcus Matthiasson får en passning och skär över offensiva blålinjen, och har bara att lägga in pucken i öppen kasse då en luleåspelare slänger klubban efter honom. Domaren gör tecken för mål och Timrå vinner välförtjänt matchen med 5-2.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Patrick Polly: Freddan gjorde en mycket kvalificerad räddning när han liggande i luften fick upp båda benen och styrde en puck över mål som i annat fall hade landat i nätmaskorna. Timrå vinner men Andersson var inte hundraprocentig. Målvaktspoängen går hur som helst till Timrå-keepern. Han såg lite darrig ut ett par gånger men klarade sig hyfsat. Ett av målen får han ta på sig.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
anders: Du är numera min favorit i Vetlanda. Var förresten där för 14 dar se´n. Fin stad med fin bandykultur. Heja Vetlanda!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Man får säga grattis till tre välförtjänta poäng.
Ni var bättre ikväll men vi kommer tillbaka :)
Måste säga att dom Timråsupportrar jag snackade med var väldigt trevliga, kul att snacka hockey med.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Coachen: Egentligen borde LHF fått en utvisning p.g.a. spelförstörande uppträdande (om det nu funnes något sånt straff) . Kasta klubban , det höll man på med när man spelade två mål på skolgården med snöklumpar som målstolpar . Svagt , Luleå !
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Patrick Polly: Det finns bara ett ord : UNDERBART !!!! Det bästa var att det var en odiskutabel seger, trots att mannen i svartvit dress gav oss skrämselhicka, men det drabbade båda lagen. Vilken matchöppning 0-1 efter 27 sek ! Perfekt !! Tyvärr lite strul så Luleå kunde kvittera (tyckte Freddan var liite rostig i spelet runt kassen i början) Sen kommer 2-1 precis som på beställning , men Luleå kvitterar efter att zebra-mannen serverat ett 5-3-läge i 1:30 ( såg nästan ut som om TIK skulle klara det) 2:a perioden började med att Timrå klämde in 3-2 i PP , sen kom också 4-2 . Det kändes skönt men nervöst för Luleå tryckte ner Timrå i försvarszon vid några tillfällen . Dock skapades inte mer än ett par riktigt feta chanser. och då var Freddan i vägen. Tyckte han gjorde en riktigt bra match, helt suverän med tanke på hur lite han stått i år. Tredje periioden spelade Timrå på resultatet , det syntes, men man skapade lika många chanser som Luleå. Snacka om att effektivt störa motståndarna , forcheckade , ställde upp i mittzon och skar av Luleås uppspel. Och så Freddan igen , mycket bra när det som bäst behövdes . Räddade bl.a. ett slumpmässiigt friläge runt 18:e minuten .

Tycker också att klacken var mycket bra. Trumman dunkade nästan hela matchen och det var en fröjd att höra "Timrå är dom bästa". Jag kände inte av att det var bortamatch annat än att det var ganska tyst emellanåt när trumslagaren tog en paus. Jag hoppas verkligen att det blir fullt hemma i Timrå på tisdag , det unnar jag er verkligen som har möjlighet att gå.

Avslutingsvis en undebart skön seger . Jag tycker nästan att man kan säga att Luleå vek ner sig i slutet på matchen . I ren frustration tror jag för Timrå kontrollerade större delen av sista perioden. Spelade på resultatet klokt , gick inte bort sig , men skapde ändå tillräckligt för att stressa Luleå .
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Jag: Om en spelare åker med pucken mot öppet mål och en motspelare kastar klubban döms automatiskt mål.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Finns det ngn som kan förklara hur 2-5 målet gick till?
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
mike66: enligt Westerlind så är du galen *ler*
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
mike66:
Ta inte FÖR många pyssssch "Norrlands Guld" bara, så att ni lägger fel färg på linjerna !

Trevlig linjedragning !

TIMRÅ IK 4 Ever !!!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Ha en fortsatt trevlig pyyyssssccchlördagkväll för nu går Håckla och jag upp på Löta för att lägga klart linjerna på hockeyplanen.

Ishockey - det är spelet som gäller dä.

Handen på hjärtat - Pyyyyssshh - nationalsången (Norrlands Guld)
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Johan J: Ja freddan såg inte bra ut mot modo, kul att han kunde göra ett bättre resultat. Var han bra matchen igenom eller?
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Det är bara att buga och bocka för den uppvisningen. Tack Timrå IK. Själv så satt jag och våndades i kattlådan. Först fick man se en rolig tillställning mellan Sundsvall - Ö-sund 3-0, A-jun, för att avsluta det hela med en B1-match mellan Sundsvall - Nolby Hockey 5-3. Dock en hedersam förlust för våra egna Nolby Hockeykämpar.

Sedan går man ut och varmkörigång bilen, slår igång den gamla Sonystereon och rattar in 102,4 för att höra hur mycket Luleå skulle leda med. 2-4 säger han på radion, och två minuter kvar att spela? Blev tvungen att öppna bildörren och skrika till Håckla som precis gick förbi på kattparkeringen. -Freddan är världens bästa andremålis och vi leker med Lulä skriker jag ut, 4-2, 4-2 till Timrå, shalalalala...

Håckla dansar iväg på kattparkeringen och sjunger -Timrå IK är dom bästa - heja, heja heja Timrå..Ett par Sundsvallare ruskar uppgivet på huvudet när dom stilla spatserar förbi oss på parkeringen. Dom tror fortfarande att detta bara är en "illussion" som dom ser framför sig.

Vad mer ska man säga, vi finns överallt och ingen går längre säker för Timrå IK. Ska också tilläggas att hela vägen hem från kattlådan till Nolbyknölens fot så spelade jag - vi gjorde mål igen med Eilert Pilarm. För alla som inte har fattat det ännu så är Eilert en ruskig naturbegåvning då det gäller att sjunga Timråhejalåtar.

Nu är det snart också julafton och Eilertskivan med godingar som - stilla natt kommer att gå het denna jul kan jag lova.

Frugan tror fortfarande att jag är galen!

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Johan J: Kvitteringen lät vänta på sig några minuter och lite tursamt får Luleå in en puck bakom Andersson efter backarna blivit stillastående.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Patrick Polly: Blev oerhört skraj på uppvärmningen när det verkligen gick upp för mig att Freddan skulle stå. Det såg inget vidare ut men Timrå fick en drömöppning av matchen när Micke Lind tilläts göra vad som helst redan vid första teckningen och ostört kunde lyfta in 1-0 bakom Henriksson i Luleåkassen.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
badger: Kapanen var på hugget i båset, plockade vid ett tillfälle en förlöpt puck, fick stående ovasioner från Timråklacken och svarade med att vinka.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
iggy: När 1.e målvakten är sjuk är det bara för målis nr.2 att träda fram, och det gjorde Freddan på ett bra sätt idag.

Den uppresta klacken+ de luleboede supportrarna fick ut några underställsklädda Timråspelare "En gång till" på isen.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Bra gjort av Timrå att spöa ett form starkt Luleå borta. Men jag tycker det är än starkare av Freddan att komma tillbaka efter sin flopp mot Modo sist och göra en bra match nu. Kul för honom! Han har inte haft det lätt bakom Kapanen.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
65 Selander: varsegod
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
dr-nix: sedan är det jättebra att man inte bytte halva laget för att laget har en stomme och att det finns en klubbskänsla i klubben är extremt viktigt för att man ska få framgångar.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Får tacka era hockeykrigare att dom hjälpte mig att dra in 1067 spänn på ''unibet" eftersom det var den enda matchen med bra odds

Örnsköldsvik SK - IF Vallentuna BK 1 1.40 4-2
Hammarby IF - Bollnäs 1 1.25 6-5 (Bajen avgjorde på stopptid)
Arsenal - Aston Villa 1 1.40 3-1
Luleå HF - Timrå IK 2 3.05 2-5

Spel tagna 2002-11-30 05:14 7.47 i odds
Satsade 200 Vinst 1067,5
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
anders: jo Lill-Kenta & Eldebrink har varit nyttiga dom har filat på dom svagheter som finns i TIK t.ex Fysiken!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Bragd-Birger: jo jag köpte årskort för första gången :P
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Ni imponerar grymt på mig den här säsongen. Hade er som given jumbo, men ni är istället ett grymt topplag! Hoppas det består, Timrå är väl värda en slutspelsplats!!!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Otroligt skön seger! Stort grattis till Freddan! Får fanimej nypa mig i armen när jag kollar in tabellen...hur i hela helsefyr är detta möjligt??
Adla Kenta och Anders!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
angående Wernblom så tycker jag det är underligt att inte folk har mer respekt för karln, när han är i form så är han helt klart en av Elitseriens bästa spelare: Stor, Stark & Teknisk...
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Grattis Freddan. 34 räddningar. Fast det klart... Luleå har ju ingen Wernblom så då är det ju rätt enkelt att göra räddningarna :)
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Nordgren 11mål 11ass 22p
Matthiasson 11mål 8ass 19poäng
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
fermo: fem segrar och två suddenvinster och en suddenförlust...
ett sätt att få ihop 20 pinnar på 26 matcher, verkar inte helt omöjligt!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Sannolik prognos: med 45 p klarar Timrå sig på
slutspelsplats till omg 34 och undan
kvalserien till omgång 41 och undan
jumboplatsen till omgång 49.
Med ytterligare 20 poäng på 26 omgångar så lär det bli slutspel.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
bra med seger mot luleå och kul för freddan att få stå hela matchen å bara 2 mål i baken!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
fermo: såvidare HV71 inte spöar Frölunda med 8mål så kommer TIK att ha kvar sin andra plats efter morgondagens match.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
PVKS-87: Nu firar vi! Sanna glädjen och det stora i att spöa Lulä
på bortais..ja ja nu är jag med på ditt tåg. 2-5 är stort.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
FAAN vad roligt för Freddan, jag satt i soffan och kollade i Torsdags och då sågades han totalt av andra anonyma personer. Jag påstod då att han visst var en bra målis så dom som mest skrattade men 94.4% mot ett formstarkt Luleå som hittat målet rejält dom senaste matcherna är väl inte fy skam!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Tack Timrå, tack Freddan.. Faaan vad underbart.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Dream Team: 1983/84, ska det vara.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
HÄRLIGT!!! Detta är Timrås första seger borta mot Luleå sedan säsongen 1982/84. Då vann vi med 6-3 i div. 1 Norra.

Timrå TVÅA i elitserien nu, UNDERBART!!!!!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Timrå har vunnit!
Timrå har åertagit andra plats i tabellen, och kommer troligen
att behålla den även efter HV:s match mot Frölunda i morgon.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
2-5 TILL SLUT, JAAAAAAAAA!!!
Grattis grabbar.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Segern är vår!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
5-2 Matthiasson!!!!
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
dr Dängroth: Firar man att segern är klar innan matchen börjar har man inte mycket att vara glad åt efteråt. Tar man istället uppgiften på allvar så förstår man det stora i att faktiskt SPÖA Luleå på bortaplan. Det är den sanna glädjen.
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
Markus Matthiasson får 5-2..
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
18:40 Luleå har plockat målisen..
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
PVKS-87: ...boten mot hybris, jo jag tackar jag. Glädjedödare är väl fel ord..;-) De svåra åren har gett oss olika erfarenheter...
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
dr Dängroth: Nu är profilen uppdaterad
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
PVKS-87: "Underbar" info på din profil... Det är aldrig för sent att ge upp.... P. Pollys vänner.. sicket sällskap. Vem är ordförande?
Nja..om jag säger så här: Jag är skeptisk.. till ert sällskap
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
dr Dängroth: absolut inte, det är 20minuter kvar och allt kan hända..minns 2mål på 10sekunder som jag tror det var Pekka som släppte till..
Kommentera

Sv: Luleå-Timrå
dr Dängroth: Instämmer!
Kommentera

167062 · »