1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1152841

Sv: Sanny till FBK
Tvåtallar: Det finns ju alltid sätt att komma runt lönetaken, som exempelvis Zätas och Franzéns långa kontrakt med Red Wings eller att spelaren får ut en stor del av lönen som signing bonus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
Paddan: Även i Finland gör man sådana avtal. Kanske kommer man att täppa igen den möjligheten också. Men det är inte säkert att det missgynnar hockeyn att man skriver livtidskontrakt med spelare. Så länge man inte gör det med nån klausul och bryter avtalet efter behag. Jag tror inte nåt lag vill ha 25 spelare med livtidskontrakt.
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
Det är bara att konstatera att TIK inte hade samma guld-potential som FBK. Skriver man ett långtidskontrakt med FBK, så är chansen rätt stor att man tar hem ett SM-guld. Känns som Sanny har hängt alldeles för mycket i Karlstad på slutet för att man skulle kunna våga hoppas på Sanny.

Vi skulle behövt haft klart med en ny arena i s-vall. Samtidigt ha kunnat presentera en satsning mot guldet. Då hade Sanny lätt skrivit på. Tror faktiskt inte det var cashen som avgjorde i slutändan.

Men TIK kör snål-varianten, vilket kanske kan vara rätt klokt också. Bara man räknar med och inser att det blir svårare med sponsorer samt att sälja säsongskort om man inte har några heta profiler på ingång.
Kommentera