1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1152844

Sv: Sanny till FBK
Det är bara att konstatera att TIK inte hade samma guld-potential som FBK. Skriver man ett långtidskontrakt med FBK, så är chansen rätt stor att man tar hem ett SM-guld. Känns som Sanny har hängt alldeles för mycket i Karlstad på slutet för att man skulle kunna våga hoppas på Sanny.

Vi skulle behövt haft klart med en ny arena i s-vall. Samtidigt ha kunnat presentera en satsning mot guldet. Då hade Sanny lätt skrivit på. Tror faktiskt inte det var cashen som avgjorde i slutändan.

Men TIK kör snål-varianten, vilket kanske kan vara rätt klokt också. Bara man räknar med och inser att det blir svårare med sponsorer samt att sälja säsongskort om man inte har några heta profiler på ingång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
The great one: Allt handlar ju om vilken valuta man får för sina pengar. Vi vet fortfarande inte om "TIK kör snål-varianten" förrän truppen är spikad. Man erbjöd Sanny ett bra kontrakt, han går ändå till FBK. På vilket sätt är Timrå snåla för det?

Vi har haft en hel del dökött i laget som varit långt ifrån billigt, med dessa spelare borta finns det goda förhoppningar om att vi kan få ett minst lika slagkraftigt lag för mindre pengar.
Kommentera