1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1328383

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04
De borde i alla fall komma väl förberedda till KS. De har ju 20 träningsmatcher på sig att förbereda sig.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04
Misstänker att jag är ensam, men jag är inte särskilt förbannad på spelarna efter dagens match. Man började bra, och hade man fått någonting av den utdelning vi hade i inledningen av serien hade vi satt ett par kassar.
Nu kom Skellet ut betydligt hetare i andra, fick några mål med sig och sedan var det tydligt i tredje vilka som hör hemma i tabelltopp respektive tabellbotten.

Trist att det, återigen, är PP/BP som avgör till vår nackdel. 3:an var ju fantastisk när det gäller 'ha koll på sin gubbe'.

Och 4:an går på Sebbes konto. Nu får han börja visa upp det register han visade i början av säsongen, och inte enbart vara duktig på att åka slalom in i anfallszon.

Nä, det här är en riktig skitsäsong. Kvalserien blir alltmer än trolig säsongsavslutning snarare än en otrolig. Men än är det inte kört. Djurgården nästa blir så klart snortuff. Poäng där är alltid en bonus. Därefter FBK borta. Same shit. Först därefter ser programmet lite bättre ut.

Nu får man hoppas på att det händer nåt på spelarfronten. Vi behöver få in någon form av spets, något injicerande. Helst redan till nästa match.

Kom igen nu, för helvete! Basha Linkan, Perra, TJ och fan och hans moster kan vi göra sen. Nu är det överlevnad som gäller. Kan vi undvika kvalserien? Klart som fan vi kan. Kommer vi må något bättre ö h t om vi lägger oss ner och dör nu? I helvete heller! Don't get even - get mad!

Och, för dom som trodde något annat: hockey är en skitsport!
Kommentera

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04
Det är så jävla sorgligt att se sånt här försvarsspel, ja menar inte fan tycker jag det är pitymäkis (stavning) fel på 3-1 målet i pp, ja menar får man gå in så där lugnt och fint i slottet så är det inte många elitserie spelare som missar.
Och sen när Sebbe blir less och kör en runda själv så är det väl forwards som ska täcka upp för han?? nä dom var fortfarande kvar vid offensiva blå och ser saik´s anfallare åka iväg med pucken
Nä ut med perra och in med en ny tränar.e som kan lära dom lite försvar och sen kanske han slänger in lite riktlinjer åt spelarna också så att alla arbetar åt samma håll offensivt också
Kommentera

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04
Sappade till och från över till våra "räddningsplankor". SSK visade desperat kamp och vilja med en tränare som var aktiv som fan i båset.

Challe håller på och trimmar in något som jag inte ser som ett piss till räddningsplanka framöver.

Perra står bara där och ser ut som om han vägrar erkänna någon annan fisk än slom.
Kommentera

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04

Pitkimäki har visat sig bli en dålig värvning i min bok. Han släpper in för enkla mål helt enkelt (utan att för den sakens skull vara en katastrof i mål). Han är okej men inte mer än så.

Åkerlund  är en strålande målvakt i sina bästa stunder men han är för ojämn och skadebenägen.

Bägge målvakterna bör nog kanske bytas ut till nästa säsong. Även Tarvainen borde väl ligga löst till.

Redigerad kommentar

Kommentera