1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587458 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1328439

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04
Misstänker att jag är ensam, men jag är inte särskilt förbannad på spelarna efter dagens match. Man började bra, och hade man fått någonting av den utdelning vi hade i inledningen av serien hade vi satt ett par kassar.
Nu kom Skellet ut betydligt hetare i andra, fick några mål med sig och sedan var det tydligt i tredje vilka som hör hemma i tabelltopp respektive tabellbotten.

Trist att det, återigen, är PP/BP som avgör till vår nackdel. 3:an var ju fantastisk när det gäller 'ha koll på sin gubbe'.

Och 4:an går på Sebbes konto. Nu får han börja visa upp det register han visade i början av säsongen, och inte enbart vara duktig på att åka slalom in i anfallszon.

Nä, det här är en riktig skitsäsong. Kvalserien blir alltmer än trolig säsongsavslutning snarare än en otrolig. Men än är det inte kört. Djurgården nästa blir så klart snortuff. Poäng där är alltid en bonus. Därefter FBK borta. Same shit. Först därefter ser programmet lite bättre ut.

Nu får man hoppas på att det händer nåt på spelarfronten. Vi behöver få in någon form av spets, något injicerande. Helst redan till nästa match.

Kom igen nu, för helvete! Basha Linkan, Perra, TJ och fan och hans moster kan vi göra sen. Nu är det överlevnad som gäller. Kan vi undvika kvalserien? Klart som fan vi kan. Kommer vi må något bättre ö h t om vi lägger oss ner och dör nu? I helvete heller! Don't get even - get mad!

Och, för dom som trodde något annat: hockey är en skitsport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04

Bragd-Birger: Grabbarna lirade helt okej idag, men Skellefteå var vassa vid avsluten. Med sagt så gjorde Timrå Skellefteå bra där också.

Mina två kommentarer om målvakterna och Jokela är något som växt fram under några månaders för min egen del och bör inte ses som en kommentar direkt till dagens match.

Kommentera