1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586220 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1336071

Sv: Apropå nånting...
Olle: det "förberedande säkerhetsarbetet" man syftar på lär väl bland annat vara kroppsvisiteringen vid insläpp och den där vallgraven mellan klackarna som minskar maxkapaciteten med ca 1000 pers gissar jag? För att deras slutsats ska hålla måste varenda derbymatch i framtiden ha vallgravar och kroppsvisitationer. Det räcker inte med att pliktskyldigast göra en desperat insats efter skandalmatchen.....

Nej, böter/poängavdrag om man på nåt sätt börjar smyga ner säkerhetsnivån i framtiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kattgubben: Även om det innebär att arenan kan ta in 1000 pers mindre så säger man ju implicit att det är ok för aporna att hålla på. Visst man har identifierat och stängt av några sedan senaste derbyt men i min mening så räcker det inte på långa vägar. Att stänga av enskilda personer i en miljö som föder så många kriminella element kommer inte att åstadkomma någon attitydförändring öht. I slutänden är det dem som älskar hockey som får betala notan. När klubbarna sedan går ut lite halvhjärtat och fördömer detta medan vissa spelare i truppen i det närmaste berömmer dessa "fans", så visar ju detta bara på att man inte tar problemet på allvar.

Stränga straff är ett gott incitament för att få alla (fans, supportklubbar, klubbarna osv.) att dra åt samma håll. Synd bara att hockeyligan släpper på linan nu när det fanns en chans för alla parter att ta avstånd på riktigt.
Kommentera