1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586261 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1358573

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: För min del är det absolut viktigast att Linkan drar. Det verkar inte bli så och det får mig illamående. Vi får väl helt enkelt stå ut med sportchef som är sällsynt långsam med inlärningen (vad "lär" han sig under nästa säsong? Betydelsen av en målvaktssida att räkna med...?).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

RocknRolf2: Att vara sportchef är väl tre-fyra huvudsakliga uppgifter. Att scouta potentiella förstärkningar i laget och båset, att förhandla kontrakt, att ha en plan för utveckling och förädling av egna spelare samt att vara just chef - det vill säga leda alla andra som behövs för att det ska lyckas. Kommunikatör ett plus men det kan vara skit samma, det är väl bara viktigt för oss tidningsläsare på sidan om.

Får Linkan högt betyg på någon punkt? Spelarutvecklingen verkar ha ryckts upp på senare år med starkare juniorer och satsning på yngre spelare. Bra där. Resten är jag tveksam till. Som chef har han ju fått sina slängar av både Challe och Perra, som scout har han en del riktiga bottennapp (men även en del lyckade under-radarn-värvningar). Förhandlingsmässigt kan jag inte bedöma.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hur bra är den Österrikiska ligan egentligen? Rok Ticar har ju gått väldigt bra där i år, och han ville ju inte lämna Sverige egentligen.
Han har ju kontrakt nästa år, men sånt går väl att lösa, och han lär väl inte vara så hemskt dyr.

Redigerad kommentar

Kommentera