1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1382929

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
hubbenorlen: Det du skriver är ju bara en variant av "Har man rent mjöl i påsen så har man inget att..."

Förslaget är faktiskt riktigt idiotiskt (och verkar fylla helt andra syften), då det är ett problem som har mycket enklare lösningar som dessutom inte drabbar de som sköter sig. Dessutom så är ju knappast detta något större problem i hockeyn mer än för ett litet fåtal klubbar. Varför ska de andra klubbarna tvingas att betala för åtgärder de inte alls behöver?

Det riktiga problemet är ju att man fortfarande lite naivt betraktar detta fenomen som klubbarnas ansvar istället för att hantera det som ett "riktigt" brott. Nyckeln är ju att låta samma lagar gälla inne på en arena som utanför. En idiot som misshandlar någon inne på en arena ska inte få någon straffrabatt bara för att det är klassat som det ädla brottet "huliganism". Likaså ska idioterna bli personligt ekonomiskt ansvariga för de kostnader de förorsakar ALLA parter.

Sedan om nån jävla drogad snorunge typ Kevin Hagen blir bränd för livet pga det så är det ett offer som får tas för att hålla alla hans nästan lika "coola" kompisar på mattan. Dåliga handlingar ska primärt få konsekvenser för de som utför dem och inte för alla andra.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
Raggaren Putte: Nu är det ju dock "klubbens ansvar" innan brotten begås, då just ett hocket evegemang är inom det privata. Det är klubben som arrangerar någonting, och då ska klubben också stå för säkerheten. Arrangerar jag en klubbfest så kommer inte poliserna att volontär arbeta för mig. Därför ska även klubben stå för dessa kostnader om säkerheten ska höjas. liksom jag får betala säkerheten vid ett evegemang.

Dock så är jag med dig om att staffen blir lindrigare om man bankar på någon inne på arenan, och det är fel väldigt fel. Här ska den skyldiga stå för alla konsekvenser iom att matchen ev bryts, han ska även åka dit för ev grov misshandel om bråket är grovt, och inte något "lull lull" för den stackaren bråka "för sitt lag".

Men så länge ingen händer så ska klubben betala vartenda öre för att garantera säkerhet när privat personer går in på arenan!
Kommentera