1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1382863

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
The great one: Jag har inga problem med att få mina ögon scannade om det innebär att man slipper idioterna på arenorna.
Jag har mycket svårt att tro att de skulle lagra uppgifter om vanliga hederliga människor. Har du inte misskött dig så finns du inte i några register. Det gör däremot idioterna, vilket gör att man slipper dem.
Och då är det ingen inskränkning av integriteten, tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
hubbenorlen: Det du skriver är ju bara en variant av "Har man rent mjöl i påsen så har man inget att..."

Förslaget är faktiskt riktigt idiotiskt (och verkar fylla helt andra syften), då det är ett problem som har mycket enklare lösningar som dessutom inte drabbar de som sköter sig. Dessutom så är ju knappast detta något större problem i hockeyn mer än för ett litet fåtal klubbar. Varför ska de andra klubbarna tvingas att betala för åtgärder de inte alls behöver?

Det riktiga problemet är ju att man fortfarande lite naivt betraktar detta fenomen som klubbarnas ansvar istället för att hantera det som ett "riktigt" brott. Nyckeln är ju att låta samma lagar gälla inne på en arena som utanför. En idiot som misshandlar någon inne på en arena ska inte få någon straffrabatt bara för att det är klassat som det ädla brottet "huliganism". Likaså ska idioterna bli personligt ekonomiskt ansvariga för de kostnader de förorsakar ALLA parter.

Sedan om nån jävla drogad snorunge typ Kevin Hagen blir bränd för livet pga det så är det ett offer som får tas för att hålla alla hans nästan lika "coola" kompisar på mattan. Dåliga handlingar ska primärt få konsekvenser för de som utför dem och inte för alla andra.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
hubbenorlen: Man kanske skulle testa Arselskanning?
För inget Arsel är det andra likt.
Kommentera