1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1383943

Sv: Silly Season 11/12

Nedanstående är saxat från en skribent som tyckt till om en artikel rörande vår ordförande och sportdirektör införd i en av lokalblaskorna i Medelpad:

Någon som vaknat på vrången, eller?

"Bill o bull! Gå ut och bärätta sanningen om hur det står till med föreningens ekonomi, gör det nu!!! Den här säsongen åker ni rakt ner i avgfrunden på alla plan. Spara 20% på laget (löjligt och svekfullt!)
Om ni herrar inte har förstått, det är det som händer på isen som säljer (när ska poletten ramla ner?)
Inte ens 2 eller kanske 3-4 toppspelare till kan rädda upp det här reabygget.....
Marknadssidan har inga roliga dagar kan jag tro, titta på intresset för reklam o årskort så kanske ni fattar!? (Själv köper jag inte, eller besöker arenan fören sanningen kommer fram.
Det är ett stort illaluktande svek det ledningen för TIK sysslar med."

Å länk till tidningstjosan bifogas

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Smokey: Jag är inte rätt människa att avgöra men jag är mycket kritisk till att förra säsongens S A M T L I G A ledande personer tycks sitta kvar och bygga upp laget på nytt. Jag undrar vad de gjort (sportchef, klubbdirektör och ordförande) som rättfärdigar nytt förtroende och som borgar för att det ska bli bättre?
Jag tycker att det är ett fegt spel där årets styrgrupp ger ett svar på hur handlingsförlamad Timrå IK är, och hur beroende de är av dess sponsorer.
Jag är mycket oroad över föreningens sparsamhet, något som liknar mer en konkurs än en "smart" återhållsamhet. Jag gillar inte ryktena som gör gällande att man fortfarande är skyldig trotjänare pengar och jag gillar inte föreningens invit till kommunen. Det är ett sjunkande skepp vi talar om. Det känns allt annat än bra.
Jag hade hoppats på, en ny fräsch styrelse, nya målbilder och nya visioner. I stället låter vi samma gamla styrelse som skickat miljoner i fickorna på överbetalda divor driva detta vidare i tron om att det blir bra. Jag är skeptiskt.
Personligen håller jag mig ifrån arenan, även om jag betalar mina två platser till mina medarbetare. Men de svar jag velat ha i år, dessa är fortfarande obesvarad.Och jag står vid mitt ord. Om inte föreningen gör något åt styrelse och dess närhet ställer jag mig utanför det här spektaklet. Tråkigt att inte föreningen förstått var problemet finns.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Smokey: Tror du han kommer ens komma på årsmötet? Eller för den delen säga nått? Internettroll finns det gott om... :)
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Smokey: Är det "löjligt" och "svekfullt" att spara 20% när alternativet kanske hade inneburit konkurs? Jag tycker att det låter som en nödvändig åtgärd.

Edit: Man riskerar väl inte elitseriekontraktet bara för att man är snål? Det bör ju finnas goda grunder till handlandet.

Redigerad kommentar

Kommentera