1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1384010

Sv: Silly Season 11/12
Smokey: Jag är inte rätt människa att avgöra men jag är mycket kritisk till att förra säsongens S A M T L I G A ledande personer tycks sitta kvar och bygga upp laget på nytt. Jag undrar vad de gjort (sportchef, klubbdirektör och ordförande) som rättfärdigar nytt förtroende och som borgar för att det ska bli bättre?
Jag tycker att det är ett fegt spel där årets styrgrupp ger ett svar på hur handlingsförlamad Timrå IK är, och hur beroende de är av dess sponsorer.
Jag är mycket oroad över föreningens sparsamhet, något som liknar mer en konkurs än en "smart" återhållsamhet. Jag gillar inte ryktena som gör gällande att man fortfarande är skyldig trotjänare pengar och jag gillar inte föreningens invit till kommunen. Det är ett sjunkande skepp vi talar om. Det känns allt annat än bra.
Jag hade hoppats på, en ny fräsch styrelse, nya målbilder och nya visioner. I stället låter vi samma gamla styrelse som skickat miljoner i fickorna på överbetalda divor driva detta vidare i tron om att det blir bra. Jag är skeptiskt.
Personligen håller jag mig ifrån arenan, även om jag betalar mina två platser till mina medarbetare. Men de svar jag velat ha i år, dessa är fortfarande obesvarad.Och jag står vid mitt ord. Om inte föreningen gör något åt styrelse och dess närhet ställer jag mig utanför det här spektaklet. Tråkigt att inte föreningen förstått var problemet finns.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

ÖstrandsNisse: Nu är det ju så att både klubbdirektör och ordförande valt att kliva av redan. Fast inte förrän om ett år, detta för att ge mer tid åt att hitta rätt ersättare. Om folk som jobbat under en längre tid hoppar av sina uppdrag hastigt så brukar det rimligtvis vara ett sämre livstecken enligt mina erfarenheter.

Om ett problem varit överbetalda divor så känns årets lagbygge bättre ut gällande den biten.

Däremot inte sagt att föreningen mår bra. Vi har några kämpiga år framför oss. En supporter kan välja två vägar. Att finnas där även i motgång eller lämna i väntan på eventuell medgång igen. Jag dömer ingen.

Själv anser jag mig gift med Timrå IK. Vi svor i nöd och lust. Vi hade lust i några år men nu är nöden här igen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
ÖstrandsNisse: Jamen man har ju visat handlingskraft i organisationen för det är ju två ledare som inte fått förlängda kontrakt, obs. ironi. Nä jag håller med Dig fullt och fast, det är faktiskt så illa att klubben var riktigt nära en juridisk process vad det gäller pensionspengarna, men i sista sekunden gick en stor sponsor in och täckte upp betalningen via ett förskott. Så som grädde på moset finns det ett ytterligare förskott att beta av i år, fast T J betraktar ju spelarnas pensionspengar som vilken leverantör som helst, pinsamt var ordet.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
ÖstrandsNisse: Ja tyvärr kommer nog sanningen att svida, nått är fel...Allvarligt fel!
Kommentera