1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586517 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1384061

Sv: Silly Season 11/12
mikenomad: jo som sagt det är inget lätt jobb att vara linkan men...

han kan juh göra re lite bättre! =)

jag tror med att det kan bli trevligare det kommande året med tik.
ifjol var helt enkelt materialet som perra gavs inte särskilt bra i förhållande till hur perra villa se dom lira...

iår känns det som om skridskoåkningen finns i laget i vart fall...
då kan man kanske lättare få intrycket att dom kämpar ordentligt på isen.

det kommer att finnas syndare även iår men lyfter man inte 20% av spelarbudgeten så får man kanske fela lite med.

önerud får sjukt gärna göra en röya så stillman kan sitta o muttra i jerusalem om hur orättvist det kan vara...

murran tror jag på nästa år... vi kommer juh antagligen inte med seriens flashigaste spel utan mer som aik i fjol. mycket kamp å diciplinerat bakåt. då är murran en grymt bra lirare att ha. jag vill minnas honom som en sjukt duktig forecheckare... hur många lägen skapade han åt sig själv o andra genom att sno puckar av övermodiga motståndar backar. jag vet en back i hv som antagligen kommer att ge murran friläge ett antal gånger nästa sässe! ;)

jag tycker att linkan borde ha lämnat efter förra säsongen. det var ett jävla fiasko!

handlingskraften inom tik verkar lite jättetrög men förändringarna kommer ju iaf inom ett år eller två så nu känns det ganska meningslöst att gnälla vidare på de styrande.


visst känner jag mig själv rätt lär jag antagligen spy ur mig lite linkan galla framöver med likaså tj o ce galla... men det blir i något irriterat ögonblick isf...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
söder över: Att Linkan sitter kvar är ett skämt, eller borde vara det iaf. Nu är det ju tyvärr sant ist. Mitt inlägg syftade inte till att höja nuvarande ledning till skyarna, jag anser också att alltför många misstag gjorts och att nåt luktar unket. Men som Jimmy skriver; jag utgår från att förändringar sker efter den här säsongen, genomtänkta och kloka sådana. Vad beträffar lagbygget så tycker jag det känns ganska rimligt med tanke på de hundår som ligger framför oss. Med en riktigt bra back ytterligare samt en habil forward så är jag rätt säker på att vi snarare slåss kring slutspelssträcket än kring ks-strecket. Men ta det för vad det är, ty jag äro en idiot i sammanhanget. :-)
Kommentera