1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1384056

Sv: Silly Season 11/12
Timrå Icon: Hehe...jodå, en klassiker som sagt. Annars får Östrandsnisse representera all inkonsekvens som råder härinne. Det skälls och gapas på en ledning som stoppat miljoner i fickorna på divor. I samma inlägg riktas skarp kritik mot ledningen som, underförstått, inte köpt tillräckligt många stjärnor till årets lag.

Jag är väl en idiot men frånsett att jag är inställd på en tuff säsong så tror jag faktiskt vi har ett lag som ganska säkert presterar bättre än föregående säsong. Jag går ett steg längre än Jimmy, jag föddes på BB men sen tog Timrå IK hand om vårdnaden av mig. Och föräldrar är alltid föräldrar...man älskar dem oavsett vad. Fan, jag har ju t.o.m ett födelsemärke på vänster överarm numera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

mikenomad: Ska försöka förklara mig lite bättre än jag gjorde under gårdagen.

Mitt största problem är att ledningen, de som sitter på ledande positioner, tillåts sitta kvar. Jag har gett dessa män tillräckligt lång tid att visa vad de kan. Året som gått har visat att dessa personer är fel att driva Timrå IK som förening. Det är liksom bra nu. Jag köper inte alls det här med "ett år kvar så att saker kan ske i lugn och ro". Alarmklockorna ljöd högre än kyrkklockorna i Uppsala redan året innan.

Det finns massor av saker jag anser ha hanterats på tok för dåligt, där det måste finnas ett stoppdatum på tokerierna. Eller ska man bara svälja allt som sker/skett och se det som ett mindre misstag som inte, överhuvudtaget, bör behandlas?

Man är skyldig Pärssinen en bra bit över 3 miljoner kronor i ej utbetalda pensionspengar. Helt jävla vansinnigt om du frågar mig. Man låter Sebbe betala självrisken på Modos läkares bil då han olyckligt träffar bilen vid värmningen inför matchen mot Modo i Fjällräven. Om han vore överbetald, visst, men han spelade för fan för kaffepengar mot den insats han stod för. Man hänger ut ett gäng överförfriskade finnar inför öppen ridå där de får stå och försöka försvara sig inför medias hysteriska intresse. Alltså, listan kan göras lång, jag lovar.

Jag hade inte brytt mig om inte Timrå IK betydde något för mig. Då hade förfallet få ske och jag hade lagt mina insatser på andra objekt än Timrå IK. Men nu betyder Timrå IK jävligt mycket för mig och just därför blir jag smått tokig när jag ser hur saker får ske utan konsekvenser/åtgärder.

Jag fortsätter att dra mitt strå till stacken, precis som jag förklarade i mitt inlägg i går. Men jag vill inte se skiten. Jag orkar inte. Jag högaktar alla "äkta supportrar" som älskar föreningen alldeles oavsett vad som händer. Som i ett äktenskap hade råkat ut för otrohet men inte vill förstå, inte inse. Tyvärr funkar jag inte så.

Jag sade till mig själv efter den gångna säsongen att: sitter Timrå IKs ledande personer kvar säsongen som kommer gör jag slut. Dock säger det gamla ordspråket att "gammal kärlek rostar aldrig" och vis av erfarenhet skulle jag tro att jag blir övertalad och inblandad även i år. 

Men visst, jag är riktigt sur på hur saker sköts i föreningen.

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
mikenomad: jo som sagt det är inget lätt jobb att vara linkan men...

han kan juh göra re lite bättre! =)

jag tror med att det kan bli trevligare det kommande året med tik.
ifjol var helt enkelt materialet som perra gavs inte särskilt bra i förhållande till hur perra villa se dom lira...

iår känns det som om skridskoåkningen finns i laget i vart fall...
då kan man kanske lättare få intrycket att dom kämpar ordentligt på isen.

det kommer att finnas syndare även iår men lyfter man inte 20% av spelarbudgeten så får man kanske fela lite med.

önerud får sjukt gärna göra en röya så stillman kan sitta o muttra i jerusalem om hur orättvist det kan vara...

murran tror jag på nästa år... vi kommer juh antagligen inte med seriens flashigaste spel utan mer som aik i fjol. mycket kamp å diciplinerat bakåt. då är murran en grymt bra lirare att ha. jag vill minnas honom som en sjukt duktig forecheckare... hur många lägen skapade han åt sig själv o andra genom att sno puckar av övermodiga motståndar backar. jag vet en back i hv som antagligen kommer att ge murran friläge ett antal gånger nästa sässe! ;)

jag tycker att linkan borde ha lämnat efter förra säsongen. det var ett jävla fiasko!

handlingskraften inom tik verkar lite jättetrög men förändringarna kommer ju iaf inom ett år eller två så nu känns det ganska meningslöst att gnälla vidare på de styrande.


visst känner jag mig själv rätt lär jag antagligen spy ur mig lite linkan galla framöver med likaså tj o ce galla... men det blir i något irriterat ögonblick isf...
Kommentera