1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585986 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1405196

Sv: Apropå nånting...
Är det nån som har koll på vad fbk-supportrarna tycker och tänker nu? Jag menar; vi visste ju allihopa att årets Timrå skulle suga mer än världens alla blodiglar tillsammans. Att vi ligger sist torde ju inte förbrylla speciellt många. Men att döma av tongångarna här inne börjar KS redan i morgon. Sjuk panik och skit kastas runt omkring. FBK är tippad i toppen och har, hör och häpna, fantastiska 3 poäng på lika många matcher som Timrå. Undra hur fan det låter i deras led nu?

Kan tillägga att jag tycker att Timrå är precis lika usel som ni, att inledningen är bedrövlig, att Linka misslyckats, att Tj är snål, att Perra är taktiskt inkompetent (sorry Abron), att hela skiten suger och att Timrå är påväg ner i fördärvet. Men lite perspektiv får vi nog, trots det prekära läget, anstränga oss att ha. Det kan aldrig vara okej att prata om att man vill skada andra människor som jobbar med hockeyn.

Ta ett andetag, blunda och tänk på fbk-supportrarna idag - hur jävla besviken är inte dom som förväntade sig toppen - innan ni skriver inlägg.

Förövrigt tror jag att FBK's tränare får sparken innan Perra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Det är bara så att FBK klarar sig lekande till slutspel ändå och Timrå är en slagpåse så jävla illa är det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Jo men att jämföra FBKs dåliga inledning och deras fans gnäll med vår situation är ändå ointressant. De har en tillfällig svacka och går givetvis till slutspel. Vi har stadigt blivit sämre och sämre i precis allt säsong efter säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Det kanske öppnar för en rockad? Perra hem till sitt älskade Värmland och vi står med Czer. i båset. Han kan omöjligt vara mer handlingsförlamad i alla fall. Han kanske känner till begreppet "Special Teams" också, bara en sån sak...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Eftertänksamhet är inget för Rockroffe..å nu har han fått en jävla massa lärjungar också gnällmessiasen där.
Vi ligger där vi förväntas så det är bara att bita ihop. Har man bara pengar till blodpudding så blire blodpudding och inte oxfile. Heja Timrå kämpa på!!
Kommentera