1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586084 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1405202

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Det kanske öppnar för en rockad? Perra hem till sitt älskade Värmland och vi står med Czer. i båset. Han kan omöjligt vara mer handlingsförlamad i alla fall. Han kanske känner till begreppet "Special Teams" också, bara en sån sak...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mappe: Vore det inte en idé att satsa på en tränare som är "hemifrån" istället? Någon som brinner för bygden på ett annat sätt. Visst, man ser att perra tycker att det är jobbigt att torska men vem tycker inte det? Det måste finnas någon som kan känna fansens smärta och föra över det på spelarna i form av en "vi MÅSTE bli bättre"-mentalitet eller ett "vi MÅSTE vinna"-tänk. "nu är det dags att vinna"- eller "nu är det vår tur att knipa 3 poäng"-tänket kan fara åt helvete.

Lill-kenta kommer aldrig att coacha Timrå igen, det är ju bara att inse. Dom där "stjärnvärvningarna" på ledarsidan är för klubbar med stora plånböcker. Vi behöver något annat, en ledare som inte behöver pengarna för att göra ett bra jobb, någon som brinner för att klubben ska överleva och klättra uppåt, inte bara brinna för att göra ett bra jobb.

Perra må komma från ett FBK som är guldkantat men varför lämnade HAN och inte hans tränarkollega? Fanns det en anledning till varför dom valde att förlänga med den ena och inte den andra? Jag kan omöjligen sätta mig in i hur perra tänker men jag tycker att det är tydligt att han ser uppgiven och handlingsförlamad ut. Han har jobb, fru och familj i Karlstad...Timrå - Karlstad...för honom känns det avståndet förmodligen lika långt just nu som Timrå - Månen. Nej vi behöver någon som har sitt liv här. Någon som kommer att måsta stå till svars för sina handlingar efteråt. Inte som perra, kolan, jokela och alla andra som bara kan ta pengarna och hoppa på nästa tåg, när katastrofen blivit ett faktum.

Till perra, clabbe, TJ och nubben vill jag bara säga: "Fansen lider, gör ni?" Och gör ni inte det så vore det kanske ingen dum idé att ställa sig åt sidan för någon som brinner för det här. Jag förstår att linkan vill ha dom där månadslönerna som är kvar på hans kontrakt. Det skulle nog alla människor, i alla branscher vilja ha i det där läget. Tyvärr är det ju ingen normal bransch det här och det vet ledarna om när det tar jobbet. Det är mycket begärt att linkan ska avsäga sig sin lön och hoppa av jobbet även om vi kanske skulle kunna få Hedin för resten av säsongen för den pengen (eller är jag ute och cyklar nu?). Men faktum är att Timrå befinner sig i ett läge där man kan begära just detta...från allt och alla...nämligen MYCKET.

Det här är ingen uppmaning till någon att sluta sitt jobb men om jag säger så här:

Jag tycker att Timrå IK ska sträva efter att rekrytera personal som, i händelse av en situation som den vi just nu befinner oss i, är redo att säga upp sig och se till att pengarna används på områden som är i akut behov. Det kallas ANSVAR.
Kommentera