1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587455 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1421918

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Smaka på den här varianten. Om DU blir förespeglad en viss standard på spelartruppen innan Du själv signar ett kontrakt och det sedan inte stämmer på långa vägar, tror Du inte då att ett viss mått av resignation infinner sig om Du själv är en av serien bästa spelare och tvingas göra det mesta själv på planen.......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Nisse: jodå, jag begriper mycket väl vad det handlar om. Att Vampola fått ett taskigare kroppsspråk förstår jag till 100%. Han är för bra för det här laget, han ser antagligen ingenting som ger honom tron på att det kommer bli annorlunda resterande matcher. Om nu inte föreningen gör något väldigt konkret.
Att Vampola sägs vilja röra på sig tror jag tyvärr är sant. Om det inte händer något som får Vampola att tro på det här igen så att han ger detta en chans till.

Jag tror dessutom att föreningen är väl medveten om detta och inser att om vi tappar honom så ger det en väldigt fadd smak i munnen hos våra sponsorer och att man indirekt lägger sig ner och dör fram till kvalserien. Hur många sponsorer är då beredd att lägga en slant på detta? Hur många kommer vallfärda till E.ON då?

Pressen som Vampola sätter på föreningen tror jag helt klart ha fått igång samtliga involverade att jobba i 110. Försvinner han har nog föreningen en hel del att förklara inför folket och inför sina sponsorer.
Kommentera