1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587455 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1421920

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Nisse: jodå, jag begriper mycket väl vad det handlar om. Att Vampola fått ett taskigare kroppsspråk förstår jag till 100%. Han är för bra för det här laget, han ser antagligen ingenting som ger honom tron på att det kommer bli annorlunda resterande matcher. Om nu inte föreningen gör något väldigt konkret.
Att Vampola sägs vilja röra på sig tror jag tyvärr är sant. Om det inte händer något som får Vampola att tro på det här igen så att han ger detta en chans till.

Jag tror dessutom att föreningen är väl medveten om detta och inser att om vi tappar honom så ger det en väldigt fadd smak i munnen hos våra sponsorer och att man indirekt lägger sig ner och dör fram till kvalserien. Hur många sponsorer är då beredd att lägga en slant på detta? Hur många kommer vallfärda till E.ON då?

Pressen som Vampola sätter på föreningen tror jag helt klart ha fått igång samtliga involverade att jobba i 110. Försvinner han har nog föreningen en hel del att förklara inför folket och inför sina sponsorer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Samtidigt har ju Vampen sjukt hög lön (det ryktas om att han tokpissar på det tidigare klubbrekordet), och då kan han inte åka omkring och deppa över att det inte är klapp-klapp.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Det är väl ingen hemlighet att spelare från gamla Tjeckoslovakien helst vill ha någon lekkamrat hemifrån med sig på sina äventyr, allra helst till sådana metropoler som Sundsvall/Timrå. Ja vi får se de närmaste dagarna vad klubben/Linkan/TJ mäktar göra för att likt fågel fenix uppstå igen. En sak är säker, Timrå var beredd att gå all in i somras för att få en 1:e back som var och är det Timrå behöver men ekonomins tröskel blev för stor för det tänkta namnet. Synd, det kanske hade varit det som fått kölen åt rätt håll.
Kommentera